38-åringen har het kärleksaffär – med ett spöke: ”Omskakande orgasmer som känns i hela ryggraden”

Vem man blir kär i kan man inte riktigt styra över, det bara händer.

Helt plötsligt känner man de där bekanta fjärilarna i magen och det går inte att värja sig emot, hur mycket man än försöker.

För de allra flesta av oss handlar det dock om levande människor som får de där fjärilarna att fladdra – men för den brittiska artisten Brocarde klappar hjärtat extra för en före detta människa. Hon är nämligen kär i spöket Edwardo.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Att få vara ihop med en viktoriansk soldat är något som få människor som lever idag får uppleva, men för 38-åriga artisten Brocarde är det verklighet. Enligt henne själv i alla fall.

Dök upp mitt i natten

En natt när åskan dånade så att fönstren skallrade och Brocarde hade svårt att somna uppenbarade sig spöket Edwardo, en viktoriansk soldat som dött redan vid 35 efter att ha trillat ned i en brunn. Kärlek uppstod omedelbart.

– Jag låg och vred mig i sängen utan att kunna somna. Plötsligt kände jag en värme som spred sig runt hjärtat, det blev glödhett. Sedan spred sig värmen i hela kroppen. Hela rummet blev kallt, jag satte mig upp i sängen och skakade okontrollerat. Jag kände att någon var där men såg ingenting, men när jag försökte tända lampan kände jag en hand som stoppade mig och en viskning som löd ”jag älskar dig”. Jag rös i hela kroppen, beskriver Brocarde för Ladbible.

Resten är, som det brukar heta, historia.

Middagar med levande ljus

Hur är det då att dejta ett spöke?

Edwardo kommer på regelbundna besök hos Brocarde i engelska Oxfordshire utanför London, oftast när Brocarde själv känner sig ensam. Paret brukar då äta middag med tända ljus, precis som andra par.

Men helt riskfritt är det inte. Edwardo är nämligen väldigt temperamentsfull. Ibland när Edwardo blir arg, till exempel när Brocarde frågar om han verkligen är ett spöke, så blåser han ut alla ljus.

– När jag då försöker tända ljuset igen så går det inte. Men dagen efter så brukar han rita hjärtan på insidan av duschen som ett förlåt, säger Brocarde till Ladbible.

”Kittlande orgasmer”

Brocarde har ännu inte vågat berätta för sina nära och kära om sin minst sagt ovanliga kärleksaffär, av rädsla för vad de ska tycka och tänka.

Men hon kan ändå avslöja att samlivet är allt annat än dött.

– Våra intima stunder är väldigt kraftfulla, han ger mig orgasmer om känns hela vägen in i benmärgen. Jag känner mig bekväm och trygg i hans närvaro och jag kan verkligen vara mig själv, säger Brocarde till Ladbible.

”Spöken behöver också kärlek”

Brocarde är medveten om att hennes relation med en död, viktoriansk soldat kan sticka i ögonen på folk som inte tror på spöken, men vill med sin historia få folk att öppna sina sinnen mer.

– Folk behöver bli mer öppensinnade. Vissa själar kanske aldrig försvinner och fastnar mellan detta liv och döden. De behöver också kärlek, precis som vi levande människor, säger Brocarde till Ladbible.

Tokigt, eller hur? Men så länge ingen kommer till skada är det väl egentligen bara att gratulera till kärleken.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!