41-åringen är besatt av tatueringar och operationer – har tatuerat ögonen och har stora betar i munnen

Att se ut på ett visst sätt är viktigare för vissa än för andra.

Många nöjer sig kort och gott med det utseende de fötts med, på sin höjd kanske man smyckar ut sig med någon tatuering eller en ring i örat.

Men vissa går mycket längre än så, och förändrar sig bortom igenkänning. Orc, en 41-årig man från Brasilien, har tatuerat cirka 80 procent av sin kropp och har dessutom nyligen opererat in två stora betar i munnen, allt för att se så extrem ut som möjligt.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Orc beskriver sig själv som besatt av tatueringar och kroppsmodifikation, och jobbar passande nog som tatuerare.

Delad tunga och tatuerade ögon

Orc skaffade sin första tatuering som 15-åring och vid 35 års ålder hade han täckt 80 procent av sin kropp med bläck, inklusive sina ögon.

De senaste sex åren har Orc fortsatt att modifiera sin kropp. Bland annat har han splittat sin tunga och även opererat in piecringar under huden.

Orcss senaste ingrepp var betarna, två stora tänder som sticker ut från hans underkäke – en operation som kostade cirka 4 600 svenska kronor.

– Jag försöker vara mig själv, allt det här är mina egna idéer som kommer direkt från hjärtat, säger Orc till The Sun.

”Folk motiverar mig att fortsätta”

Föga förvånande drar Orc till sig många blickar med sitt minst sagt unika utseende. Men trots att han ser så extrem ut är de flesta som kommer fram positivt inställda till Orc.

– Jag får mycket beröm och det motiverar mig att fortsätta. Klart det finns negativa människor också, men såna berör mig inte, säger Orc till The Sun.

Orc har inga planer på att sluta modifiera sin kropp, trots att hans familj är oroliga för honom.

– Mamma tycker inte om det, pappa tolererar det och mina vänner tycker mest jag är konstig. Lev, var lycklig, res, älska. Gör vad du vill, säger Orc till The Sun.

Vad tycker du om hans extrema utseende? Tyck gärna till i kommentarsfältet men tänk på att hålla en god ton!

Tryck även på DELA-knappen så att dina vänner också får ta del av den här unika historien!