44-årige professorn är pappa till 77 barn och väntar 14 till – vägrar sluta donera sperma: ”Kan inte säga nej”

Att bilda familj eller inte är upp till var och en. Vissa människor trivs jättebra utan barn, fru eller make och lever ett gott liv helt på sina egna villkor.

Andra tycker det är helt underbart med huset fullt av liv och familjemedlemmar till höger och vänster. Vissa kan heller inte, av biologiska orsaker, bli föräldrar. Vill man ha barn så kan man då ta hjälp av till exempel en spermadonator.

Som spermadonator kan man själv välja hur ofta man donerar, vissa gillar ju som sagt att ha många barn. Men frågan är om inte amerikanen Ari Nagel, 44, tar priset.

Han har nämligen 77 barn och väntar just nu 14 barn till med kvinnor över hela världen – och har inga planer på att sakta ned, skriver Daily Mail.

Ari Nagel, 44 bor i New York och är professor i matematik, och det är nog tur att han är så bra på att räkna, snart är han nämligen pappa till 91 barn.

”Det gamla hederliga sättet”

I skrivande stund har Ari 77 barn och han väntar dessutom 14 barn till. Att bli pappa till 91 barn skulle nog vara väldigt utmattande om man fysiskt åkte runt och gjorde kvinnor gravida.

Men det är bara ett dussin barn som tillkommit på ”det gamla hederliga sättet.” De övriga barnen har Ari fått genom att donera sperma till olika kvinnor världen över, något som gett Ari smeknamnet ”The Sperminator.”

Genom att donera sperma istället för att ha sex med kvinnorna som vill bli gravida skyddar sig Ari, och kvinnorna själva, från sjukdomar. På så vis hinner han göra fler kvinnor gravida.

Bildkälla: Youtube

Reser över hela världen och donerar

Ari har inte bara barn i USA utan han reser hela världen och donerar sin minst sagt potenta säd.

– Jag var i Afrika två gånger förra månaden för att hjälpa kvinnor. Månaden innan det var jag på Barbados och i Georgien. Månaden innan det var jag i Ryssland. Jag kan inte säga nej, säger Ari till Daily Mail.

Ari har aldrig tagit betalt för sina tjänster, han tycker att det räcker med kärleken han får från alla sina barn.

– Jag får betalt i kramar och pussar. Dessutom får jag ju en livstid av uppskattning från alla barn, säger Ari till Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Träffar inte alla barn

I och med att Ari är pappa till så många barn hinner han inte med att träffa alla, särskilt de som bor på andra kontinenter.

– Jag får så mycket glädje av att vara pappa. Vissa träffar jag varje dag, vissa andra har jag aldrig träffat. Flera bor ju här i USA, vilket gör allt mycket enklare. Det är upp till varje familj, säger Ari till Daily Mail.

Här kan du se en längre intervju med The Sperminator.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen för att ge din syn på saken!