61-åriga Norma har störst naturliga bröst i världen – och hon älskar det

Det finns en stor anledning till att världen är så vacker som den faktiskt är – att vi sällan ser likadana ut. Olikheter är något vi ska värna om. Tänk vad trist det hade varit om vi alla var exakt likadana!

Givetvis finns det helt naturliga förklaringar till det här. Vi kommer från olika länder, världsdelar, kulturer och klimat. Därför kan det vara oerhörd berikande att resa i världen och upptäcka nya platser och miljöer.

En del väljer dock att ta till ingrepp eller andra hjälpmedel för att forma eller justera sitt yttre. Det är inget jag själv skulle göra, men för de som vill experimentera med sin kropp så är det här självklart toppen!

 

Under det senaste året har vi rapporterat om både Europas största bröst och världens största bröst. Båda de två damerna hade gjort plastikoperationer – och lagt in implantat – för att nå sin kändisstatus.

Men 61-åriga Norma Stitz, som antagligen har USA:s största bröst, kan också titulera sig rekordhållare som kvinna med världens största naturliga bröst, enligt Guinness rekordbok.

Norma Stitz, som egentligen heter Annie Hawkins-Turner, bor i Atlanta i USA – och jobbar till vardags som fetischmodell och entreprenör.

Trivs till fullo

Hennes enorma bröst ska vara storlek 102 trippel Z – och varje bröst ska väga runt kilo.

Hon har vid flera tillfällen blivit tillfrågad om hon vill förminska sina bröst, men alltid svarat att hon gillar att vara speciell – och trivs till fullo med hur hon ser ut! Det är ju faktiskt underbart!

– Jag älskar det, men är som alla andra – fullt mänsklig, har hon sagt till Huffington Post.

Här är en bild på Norma i sin trädgård!

Här tar 61-åringen en paus i en stol!

Så här ser Norma ut när hon arbetar till vardags!

Här är Norma när hon tränar!

Här är en bild på en av hennes BH:ar bredvid en lite mer ”vanlig” BH. Ni ser nog vilken som är vilken…

Norma trivs med sitt kändisskap och verkar helnöjd med sitt utseende! Och varför ska man inte vara det? Alla människor är vackra på sitt sätt – och jag tycker det är helt underbart att hon verkar så lycklig trots att hon verkligen sticker ut!

Dela gärna vidare om du också tycker att alla människor, oavsett utseende, förtjänar respekt!