72-årig miljonär söker ung fru att ”skämma bort” – men sjuka kravlistan får hela världen att häpna

Vi vill alla få älska och bli älskade. Sedan kan man ha olika åsikter och tankar kring vad det innebär. Medan de flesta av oss nog ser på det här med kärlek och relationer på ett ganska liknande sätt så finns de som sticker ut avseende vad de är på jakt efter.

Det kan givetvis handla om allt från utseendemässiga preferenser till vilken typ av personlighet man attraheras av. Vissa människor kan även tycka att materiella ting eller andra saker spelar in – som pengar, specifika talanger eller udda färdigheter.

En man som förkroppsligar ett lite udda synsätt på hur den optimala partnern är – det är Sir Benjamin Slade. För cirka ett år sedan uppmärksammades det världen över att den frispråkiga mångmiljonären är på jakt efter en betydligt yngre fru.

Listan växer

Hon skulle enligt 72-åringen inte vara längre än 167 centimeter och helst mellan 30 och 40 år för att fortfarande kunna föda barn. Men nu, 1 år senare, är Benjamin Slade fortfarande singel, skriver The Sun.

Nyligen gästade han TV-programmet Good Morning Britain. Det mindre framgångsrika året har dock inte fått honom att dra ner på kraven, skulle det visa sig. Nej då – listan över saker som ska stämma in har snarare blivit längre.

I TV-programmet berättade han att idealpartnern nu måste kunna flyga helikopter, jaga och inte komma från ett land vars flagga har färgen grön i sig. Hon får inte heller vara från ett land som börjar på bokstaven I, som Indien, Iran, Island eller Irland. Italien är dock ett undantag, berättade han.

Kan få bonusar

Jakten på den ”bördiga” frun går dock vidare – och den 72-årige mångmiljonären avslöjar dessutom att kvinnan har rätt till 50 000 pund, över en halv miljon kronor, att spendera per år. Det kan dessutom tillkomma bonusar av olika slag.

Nedan kan du se Benjamin Slades medverkan i Good Morning Britain.

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här herren? Var inte blyg nu, DELA vidare och hjälp kärleken på traven!