Adam tatuerade 90% av kroppen helt svart – nu har han amputerat sin penis: ”Mer tilltalande”

Vi ska alla ha makten att bestämma över våra egna kroppar – och att diskrimineras för hur man ser ut kan aldrig någonsin anses vara okej. Det är fullt naturligt att vi vill se ut på olika sätt – och tur är väl det. Tänk vad färglös och trist världen annars skulle vara.

För att ni sin drömspegelbild väljer en del att ta till diverse ingrepp – allt från plastikkirurgi till tatueringar eller olika behandlingar. Jag skulle själv aldrig våga justera mitt yttre på något mer radikalt sätt, men samtidigt är det ju bra att möjligheten finns för de som gillar det.

Vissa människor väljer dock att ta det hela ett steg längre och gör sin kroppsmodifikation till deras liv. I många fall blir det en besatthet som kostar massvis av pengar, men det är ju samtidigt deras egna val – och därför något som bör respekteras.

Tatuerat ny hudfärg

En av världens mest exceptionella människor när det kommer till att förändra sin kropp är den 32-årige ryssen Adam Curlykale. Han har sedan en tid 90 procent av sin kropp täckt av svart bäck – alltså tatueringar. Det handlar dock sällan om motiv, utan mer om att han vill ha en annan hudfärg.

Bild: CEN/Adam Curlykale

Även ögonvitorna har färgats svarta, men trots att modifieringen gått till vad som nog får klassas som extrema nivåer, så var Adam inte nöjd. Därför valde han nyligen att resa till Mexiko för att operera bort sina bröstvårtor samt penis och pung med motiveringen att det skulle göra hans yttre ”estetiskt mer tilltalande”.

Bild: CEN/Adam Curlykale

Det var efter att han diagnostiserades med en sjukdom som ledde till vissa märken på huden som 32-åringen valde att tatuera över dessa. Det var dock då som han upptäckte sin oerhörda passion för att förändra sitt utseende – och sedan dess har det vuxit till hans största intresse.

Bild: CEN/Adam Curlykale

Tack och lov har han dessutom friskförklarats från sjukdomen.

– Jag vet att jag skiljer mig från resten av samhället, säger Adam enligt The Mirror.

Bild: CEN/Adam Curlykale

Det som skaver mest, menar han, är att det fortfarande finns vita ytor kvar på huden.

– Jag skapar mina egna tatueringar eftersom det handlar om min kropp. Jag har en målbild för mig själv. Livet är för kort för att man ska fundera över morgondagen. Jag lever här och nu, berättar ryssen.

Bild: CEN/Adam Curlykale

Vad tycker du om Adams besatthet? Gör han rätt som går in egen väg, eller är det knasigt? Dela gärna med dig av dina åsikter (med en respektabel ton), eller dela detta vidare till dina vänner!