Aldrig mer stopp i toaletten: Här är bajskniven – för dig som lägger RIKTIGT stora ”kablar”

Det här med att bajsa, eller göra ”nummer två” som det också kallas på lite finare språk, är något helt naturligt. Alla människor gör det även om man kanske sällan pratar om det.

Det är helt enkelt inte speciellt fräscht att tala om trots att det ju är helt normalt och ingenting att skämmas över.

Vad som dock kan bli pinsamt på riktigt är om det kommer en riktigt stor kabel som man inte riktigt lyckas spola ned.

Ett sätt att lösa detta på kan nu vara att använda Bajskniven, eller The Poop Knife som den heter på engelska, skriver sajten Shared.

Att ha en ”bajskniv” hemma hade jag aldrig hört talas om tidigare, men tydligen är det inte helt ovanligt att hushåll har en kniv för att hacka sönder de riktigt stora kablarna.

”Hygienisk och enkel”

Det hela började som en diskussion på ett nätforum där en användare frågade övriga medlemmar om de hade något verktyg för att lyckas spola ned bajskorvar som var så stora att de inte gick att spola ned.

Användaren fick medhåll från oerhört många och nu finns alltså en helt ny produkt, The Poop Knife.

På hemsidan skriver företaget följande om sin produkt:

”Behöver dina kablar lite extra hjälp för att spolas ned? Nu kan du slippa bli hånad av din egen toalettstol. Kniven är unik i sitt slag, med metallförstärkt silikon som gör den hygienisk och enkel att rengöra. Kniven är dessutom tillräckligt lång för att dina händer ska vara säkra.”

Bildkälla: Original Poop Knife

Gör succé på nätet

Trots sitt väldigt ovanliga, och ganska ofräscha, användningsområde har bajskniven gjort succe på nätet.

”Jag blev verkligen så glad när jag såg detta! Jag trodde att jag och min bror var de enda i hela världen som behövde detta! Jag har orsakat stopp i toaletter över hela landet när jag inte haft en bajskniv tillgänglig!” skriver en lycklig användare.

The Original Poop Knife finns att köpa på Amazon.

Bildkälla: Original Poop Knife

Det här låter inte som det fräschaste man kan ha hemma, men om man tänker efter så har man ju en toalettborste så varför inte utöka toalett-arsenalen med en bajskniv?

Tryck nu på DELA-knappen så att alla dina vänner också får läsa om det här!