Aleksandra är beroende av tatueringar och har täckt hela sina bröst – se nu när hon stolt visar upp dem

Som vuxen har man rätt att se ut som man själv vill, och ingen annan kan säga något. För de flesta av oss innebär det ingenting speciellt, vår stil förändras litegrann hit eller dit men ser ändå ganska vanlig ut.

Men vissa av oss vill sticka ut från mängden och förändrar sina utseenden helt efter eget behag, utan en tanke på vad andra ska tycka eller tänka. Det är såklart väldigt modigt gjort men det kan också väcka en hel del uppmärksamhet.

Som för trebarnsmamman Aleksandra från Finland – hon har täckt över 90 procent med tatueringar och har inga planer på att sluta.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Aleksandra Jasmin är en finsk trebarnsmamma från Finland. Till vardags jobbar hon som tatuerare – och har nu fått mycket uppmärksamhet för alla sina tatueringar.

Över 160 000 följare

Aleksandra har nämligen ett väldigt populärt Instagramkonto, med ungefär 164 000 följare.

Där publicerar hon ofta lättklädda bilder på sig själv, för att få visa så mycket av sitt bläck som det bara är möjligt.

Även om de flesta kommentarer på hennes Instagram är positiva så är det några som tycker att Aleksandra inte borde lägga upp bilder som hon gör eftersom att hon är trebarnsmamma.

Struntar i hatarna

Men Aleksandra gör sitt bästa för att bara ta åt sig av de positiva kommentarerna, som handlar om de konstverk hon bär på sin kropp.

Snarare försöker hon provocera ännu mer, som med sin bröllopsbild där en av tärnorna hålls i koppel.

Starkt av Aleksandra att gå sin egen väg och inte lyssna på vad alla andra tycker och tänker.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!