Alicia, 28, drömmer om att bli levande sexdocka – vill sy ihop sina fingrar och ta bort revbenen

Även om jag personligen anser att alla människor är vackra som de är och att insidan främst är det som räknas, så känns det som att samhället i dag är mer utseendefixerat än någonsin tidigare. Det är många som vägrar att gå utanför dörren utan att först ha fått piffa till sig framför spegeln.

Alla människor är fria att göra vad de vill med sin kropp. Det ska andra inte lägga sig i, men emellanåt kan det nå närmast bisarra nivåer.

Plastikkirurgi och sådant kan vara jättebra om man exempelvis skadat sig, eller inte är nöjd med en specifik kroppsdel – men för somliga så blir det en besatthet som nästan tar över deras liv.

Jag kan tycka att det är lite synd, även om jag som sagt respekterar allas fria vilja. Samtidigt kan det verkligen vara fascinerande att ta del av unika människors prioriteringar och livsval.

(Vi ska poängtera att Humorbibeln/Ett gott skratt anser att alla människor är vackra på sitt sätt och ingen ska hånas för sitt yttre. Den här artikeln syftar inte till att se ner på någon, vi anser inte heller att det är humor, men vi vill försöka uppmärksamma det speciella/anmärkningsvärda. Alla människor är lika mycket värda! I just det här fallet är det ju dessutom Alicia själv som delat med sig av sin historia).

En person som valt ett lite udda, eller närmast unikt, livsmål är danskan Alicia Amira. Hon är från Köpenhamn, är 28 och var för en tid sedan med den i amerikanska TV-showen ”Botched” som bland annat handlar om färgstarka karaktärer och hur de genom kirurgi och ingrepp formar om sina kroppar.

E! Entertainment

Det var för drygt 3 år sedan som blondinen bestämde sig för att göra en rejäl förändring i sitt liv. Hon ville sticka ut mer – och kom fram till att drömmen var att se ut som en levande sexdocka.

E! Entertainment

Under ett år jobbade hon intensivt och skrapade ihop drygt 50 000 kronor till en första bröstoperation, enligt tidningen Daily Mail.

”Min kropp är ett konstverk”

Efter att hennes ”hylla” förstorades rejält har hon även gjort ingrepp för att justera sin haka, sina kinder och läpparna. I TV-programmet diskuterar hon möjligheten att operera sin rumpa samt att ta bort revben för att minska midjemåttet – något som läkarna dock inte går med på.

E! Entertainment

Drömmen om att bli en fullfjädrad ”bimbo” lever dock vidare – och en ny bröstförstoring är ett av 28-åringens nästa mål.

– Jag vill se ut som en blond docka, men inte vara en docka. Jag vet att det låter lite motsägelsefullt, men min kropp är ett konstverk, sa Alicia förra året, enligt tidningen. Jag hoppas kunna framstå som en fantasi för män.

E! Entertainment

Danskan menar att hennes pojkvän, som bland annat har ansiktstatueringar, står bakom hennes udda livsmål.

– Jag funderar ibland på om jag ska sy ihop mina fingrar. Då hade mina händer varit betydligt mer som en dockas, sa 28-åringen, som tidigare jobbade inom PR, men nu spenderar hela sin vakna tid åt att försöka bli en levande sexdocka.

E! Entertainment

Vad tycker du om det här? Gör Alicia rätt som följer sin dröm, eller är det knasigt? Delge gärna, på ett respektfullt sätt, din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln till dina vänner!