Alla badkrukors räddning i sommar: Nu kommer ”den flytande likkistan”

Vi har vädermässigt den bästa svenska sommaren på mycket länge. Solen bara skiner och skiner, stränderna är välbesökta och uteserveringarna smockfulla.

Men alla är inte överlyckliga. En del till och med avskyr hettan. Är du en av de som hellre begraver dig i en mörk vrå än att utsätta dig för solens stekande strålar?

Då har perfekta badleksaken för dig nu kommit!

Sommaren 2018 har så här långt varit en dundersuccé för alla svenskar som gillar sol, bad och värme. Det grillas, äts glass – och många njuter i stora drag av det otroliga vädret.

Passande nog har det här också varit badleksakernas sommar. Det har kommit mängder med udda varianter – bland annat en 4 100 kvadratmeter stor uppblåsbar ö med regnbågar, enhörningar, gungor och allt annat skoj man kan tänka sig.

Ny badmadrass

Det som de flesta badleksaker dock har gemensamt att de är till för människor som älskar att träffas av solens stekande strålar. Men hur ska då badkrukorna och skuggfanatikerna göra?

Pom Pom Floats

Nu kommer en klockren badmadrass även för dem. Det är en uppblåsbar likkista – så att sommarens jobbiga element kan begravas. Den är dessutom, unikt nog, utrustad med ett lock så att användaren kan slippa utsättas för solens strålar eller irriterande vattenstänk.

https://www.instagram.com/p/BlGcD6rgmkh/?utm_source=ig_embed

Det är kanadensarna Ian Felton och Andrew Greenbaum som designat den unika badleksaken.

Pom Pom Floats

Det är nästan tre år sedan vi fick idén till projektet. Nyligen hittade jag någon som kunde göra en prototyp och det var startskottet. Superroligt projekt”, skriver Greenbaum på Instagram.

Pom Pom Floats

Än så länge går likkistan inte att köpa, men efter att ha fått massvis av hejarop och efterfrågningar via nätet så har designerduon startat en kampanj för att kunna starta produktionen. Den har på bara några få dagar dragit in över 50 000 kronor.

Känner du någon som skulle älska den här badleksaken – kanske en riktig badkruka? Dela vidare den här artikeln, så kan den här klockrena uppfinningen snart bli verklighet!