Amy, 21, får pengar – för bilder på sina fötter

Vet du vad en ”sugar daddy” är? Det är ett udda fenomen som går ut på att en ofta äldre, vanligtvis förmögen man har en relation med en många gånger yngre och vacker kvinna – i utbyte mot pengar och lyx.

Många som sysslar med det här – för ja, det är mer förekommande än vad man kan tro – menar att det inte alls handlar om prostitution, utan att man betalar för ett sällskap man annars kanske inte hade haft möjligheten att ha. Sex behöver alltså nödvändigtvis inte vara inkluderat.

Amy, 21, från Skottland är en student som har en sugar daddy – och nu tar hon nätet med storm med sin ärliga och helknasiga berättelse.

Det började med att Amy behövde lite extra pengar. Bland annat för att finansiera sitt intresse för shopping. Hon lade därför ut vad man skulle kunna kalla en ”annons” på Twitter i vilken hon skrev att hon letade efter en ”sugar daddy”, skriver The Daily Mail.

Betalar extra för fotbilder

Det tog bara sekunder – sedan hade ”Richard”, som han kallas, skrivit till henne och sagt att han var villig att ge henne pengar. Främst i utbyte mot bilder på fötter.

Foto: Wikimedia Commons

Sedan dess har det haft en sådan här relation. Den äldre, förmögne herren skickar då och då över pengar till Amy – och sedan betalar han extra för möjligheten att se hennes fötter. Det ska tydligen vara jackpot för ”Richard” som går igång både på att skämma bort 21-åringen – och att titta på fossingar.

Amy, å sin sida, utnyttjar läget till max. Nyligen, när sugar daddyn bad henne att tömma hans kreditkort, så valde studenten att innefatta sina älskade vänner.

”Klagar verkligen inte”

Kompisarna fick välja vilket plagg de ville från nätet, skriver Ladbible. Sedan gjorde Amy en helt enorm beställning – och det jublades givetvis högt när allt sedan anlände. Det var lådor med grejer.

Priset? En bild på Amys fötter.

”Jag klagar verkligen inte”, säger Amy enligt Ladbible. ”Det är bara fötter”.

Kvinnan på bilden är inte Amy, utan det här är en genrebild. Foto: PxHere

Den här relationen har pågått sedan maj – och vad det verkar, så är båda parterna nöjda med upplägget.

Vad tycker du om det här? Smart, äckligt eller suveränt?

Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare artikeln till dina vänner!