Amy, 23, får orgasmer – hela tiden: ”Ser jag en snygg man på stan kommer jag direkt”

Amy, 23, får orgasmer – hela tiden: ”Ser jag en snygg man på stan kommer jag direkt”

Det här med sexdrift är ju något som varierar väldigt från person till person och beror på väldigt många saker.

Vissa nöjer sig med en omgång mellan lakanen då och då medan vissa andra helst inte lämnar sovrummet över huvudtaget.

Det är såklart upp till var och en hur mycket sex man ska ha, men för 23-åriga Amy Mathews är sexlusten ett problem – hon kan nämligen inte kontrollera den.

Som kvinna brukar det kunna vara svårt att få orgasm under sex. Men för Amy från engelska Oxford är det precis tvärtom, hon slutar inte komma.

Kom 18 gånger: ”Jag kan svimma”

Amys ovanliga egenskap uppenbarade sig när Amy var 18 år och träffade sin första riktiga pojkvän. Tillsammans med honom lärde sig Amy njuta av sex och hur hon skulle göra för att få orgasm under sex.

– Första gången var det via penetration och klitoris-stimulans. När vi fick fart på det så kom jag alltid minst fem gånger, säger Amy till The Sun.

Idag beskriver sig Amy som beroende av orgasmer, och har med en annan pojkvän lyckats få hela 18 orgasmer under ett och samma samlag.

Oftast får Amy minst nio orgasmer per samlag.

– Om jag har med mig någon i sängen kan det hända att jag svimmar för att det blir så intensivt, säger Amy till The Sun.

Får träningsvärk av alla orgasmer

Amy har väldigt lätt att bli upphetsad, och kan bli det av lite vad som helst. Det har inneburit att Amy har fått orgasmer under shoppingrundor med vänner – men också under middagar med familjen.

– Jag får orgasm utan att vidröra mig själv, och jag får flera på rad. Min mamma vet om mina besvär, men jag vet inte vad min pappa tänker när jag börjar vrida på mig. Ser jag en snygg man på stan så kan jag få en orgasm där och då, säger Amy till The Sun.

Alla orgasmer har ibland gett Amy träningsvärk i magen på grund av alla sammandragningar i mellangärdet.

Inte koll på antalet sexpartners

Idag lever Amy som singel. Efter att ha haft tre pojkvänner genom åren har hon idag insett att hon trivs bäst som singel, eftersom hon har ett så stort sexbehov.

Något som blivit lite av ett problem så här i pandemitider, när man inte får träffa så mycket folk. Men Amy har en killkompis hon brukar träffa ibland, då hon inte kan gå utan sex mer än några dagar.

– Jag tror inte det är över 100 killar jag legat med men snudd på. Många killar upplever en stor press när de väl får veta hur lätt jag har att komma. Om jag inte får så många orgasmer känner många killar att de misslyckats, säger Amy till The Sun.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!