Amy, 42, är lyckligt gift med en karusell – nu avslöjar hon intima detaljerna om deras sexliv

Vi lever i en värld där man får vara tillsammans med, eller attraherad av, det mesta. Givetvis får det inte bli kriminellt, men genom åren har det kommit fram allt fler som är öppna med att de är ihop med objekt snarare än andra människor.

Så sent som härom dagen skrev vi om en kvinna som dejtade ett flygplan.

Sådant får man givetvis respektera, även om det kan kännas extremt främmande för en annan.

Jag kan till och med tycka att det är imponerande att folk vågar vara helt öppna med sådant som lätt kan anses tabu – och vi borde kanske applådera dem snarare än rynka på näsan?

 

Amy Weber, 42, har i drygt 20 år haft ett förhållande med åkattraktionen ”1001 Nachts”. Fram till för 10 år sedan hette hon Wolfe i efternamn, men efter att hon gifte sig med karusellen så valde hon att ta tillverkarens efternamn.

Åkt den över 3 000 gånger

Den objektumsexuella kvinnan är från USA:s östkust och jobbar för kyrkan, enligt The Telegraph.

I samband med bröllopet bestämde hon sig för att berätta för omvärlden om sitt unika förhållande och än i dag ställer hon gladeligen upp och svarar på frågor om relationen med sin karusell.

Facebook

Hon har åkt den över 3 000 gånger, men i dag är ”1001 Nachts” inte alls i lika bra skick som när de först träffades. Med jämna mellanrum beger sig Amy till nöjesfältet där hennes ”man” står – och njuter då av hans former och oljestänk.

Är lycklig

I ett klipp på Facebook talar Amy om livet som objektumsexuell – och hon avslöjar bland annat detaljer om parets sexliv.

– När jag är på väg att nå klimax säger jag ”Jag vill ha dina vätskor” upprepade gånger, berättar 42-åringen.

Facebook

Amy är dessutom noggrann med att poängtera att hon är lycklig i förhållandet – och det tycker jag är helt toppen. Visst, det är väldigt speciellt och svårt för en annan att greppa, men så länge hon är glad med livet så är det ju fantastiskt!

Se nu gärna klippet med Amy här nedanför! Det har redan över 15 miljoner visningar på Facebook!

Vad tycker du om Amys livsval? Gör hon rätt som går sin egen väg, eller är det helt knasigt? Dela också gärna vidare den här artikeln till dina vänner!