Andrea har gjort hela 20 ingrepp i läpparna – för att få största ”ankmunnen” i världen

Alla människor är fina på sitt sätt – och våra olikheter gör världen mer färggrann och vacker.

Somliga är dock inte nöjda med sitt utseende och tar till kirurgiska eller kosmetiska ingrepp för att justera olika detaljer på sitt yttre. Medan många satsar på små förändringar så tar en del andra det till mer extrema nivåer.

En av dessa är 22-åriga Andrea – som är besatt av att ha gigantiska läppar.

Vi har tidigare skrivit om den unga bulgariskan Andrea Ivanova. Hon hade då, med hjälp av injektioner, lyckats tredubbla storleken på sina läppar. 22-åringens stora mål i livet är alltså att få till den största munnen i världen.

Spenderat cirka 30 000 kr

Nu är hon dessutom, enligt egen utsago, snart där.

Den senaste tiden har Andrea fortsatt med sina dyra, riskabla och kritiserade ingrepp. Bulgariskan är nu uppe i 20 totalt – och har lyckats med konststycket att fyrdubbla storleken på sina läppar, skriver Unilad.

Hennes udda livsstil är inte gratis. Varje injektion kostar cirka 1 500 kronor i Bulgarien – och hon har därmed spenderat omkring 30 000 kr på förstoringen av sin unika mun.

Andrea har inget formellt världsrekord ännu, men tror sig ändå vara ”högst upp på tronen”. Flera av hennes följare, som verkar väl insatta i ämnet, hävdar dessutom att ingen har större läppar än 22-åringen.

Har svårt att äta efter ingreppen

Hon beskriver sina läppar som ”underbara” – och menar att det väntar ännu fler ingrepp.

– En del doktorer tycker att det räcker nu, men min läkare säger att han kan hjälpa mig att göra fler. Jag måste dock vänta två månader, säger hon enligt sajten.

I samband med läppförstoringarna måste Andrea numera göra vissa uppoffringar.

– Jag kan inte ens äta efteråt. Det är svårt. Efter två, tre dagar blir det tufft. Det finns dock inga restriktioner kring vad jag får äta, berättar hon.

Viftar bort alla elaka reaktioner

Andrea må ha ett yttre som sticker ut, men det är trots allt hennes beslut och vilja. Den unga kvinnan får dock ändå ta emot mycket hat på nätet. Något som hon mest försöker att vifta bort.

– Jag tycker att man ska få bestämda vad som passar en själv.

Vad tycker du? Gör Andrea rätt som följer sin dröm? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tänker! Tänk dock på att hålla god ton.