Äntligen: Nu kan du döpa en levande kackerlacka efter ditt jobbiga ex eller kaxiga kompis

Det finns flera olika sätt att hämnas på någon efter att han eller hon bettet sig dumt.

En del föredrar de mer brutala revanscherna medan andra nöjer sig med en enkel tillrättavisning. Nu kommer dock en variant som nog kan falla de flesta i smaken.

Det går nämligen att döpa en riktig kackerlacka efter valfri person – och det kostar bara drygt 15 kronor, skriver Ladbible.

Snart är det dags för Alla hjärtans dag! Det är en trevlig liten högtid och visst är det mysigt att köpa någon liten present eller gåva till sin käresta. Det kanske mest klassiska är rosor eller choklad, men börjar det inte bli lite väl gammalmodigt?

Klockren möjlighet

I år kanske det är dags för att ta revansch på ett gammalt ex eller en kaxig kompis i stället? Den sistnämnda brukar man ju trots allt ha kvar någon form av kärlek till, så på så vis passar det ju utmärkt med en Alla hjärtans dag-gåva.

Wikimedia Commons

Vad är då bättre än den möjlighet som Hemsley Conservation Centre i brittiska Kent nu erbjuder? Hos dem kan man nämligen döpa en riktig kackerlacka efter valfri person – och det kostar bara 1,5 pund, motsvarade drygt 15 kronor. Som bevis får man ett certifikat som bekräftar den vidriga insektens nya namn.

Kommer nog att slå till

Det blir dessutom bara bättre! Summan går oavkortat till ett välgörenhetsprojekt på ett närliggande zoo.

Pixabay

Pengar till ett gott ändamål, en billig ”present”, möjlighet till revansch och dessutom ganska roligt! Jag kan inte komma på en enda negativ aspekt med det här – och jag kommer garanterat att slå till på en sådan här namngivning till Alla hjärtans dag! Nu ska man bara lista ut vem som ska få den äran…

Jag tycker att det här är helt klockrent! Tryck på DELA om du håller med, eller tagga personen som ligger risigt till för att få den här presenten inom kort!