Äntligen: Nu kan du söka jobb som professionell sexleksakstestare

De allra flesta av oss har vad som nog kan klassas som ett ganska så vanligt jobb. Det är liksom inget man skäms för och inget som ens omgivning direkt reagerar på. Till slut finns det dock kanske en risk att man tröttnar på vanliga kontorstider, samma kollegor och rutinmässiga arbetsuppgifter.

Det kan givetvis handla om allt från att arbeta inom vården till att sitta i ett stort kontorslandskap. Det är så klart inget fel med det, utan snarare tvärtom. Att gå till en arbetsplats som anses vanlig eller normal är något den absoluta majoritet av oss gör.

Men vem vet – en dag kanske man bara får nog. Det får räcka, helt enkelt. Man vill söka sig vidare och ha något mer unikt att sysselsätta sig med under dagarna och byta till en karriärbana som får nära och kära att haja till.

Fören tid sedan kom ett brittiskt företag som heter LoveWoo med ett jobberbjudande som nog toppar det mesta som jag hört talas om vad gäller udda yrken. De säljer allt från underkläder till sexleksaker – och har påbörjat jakten på att hitta sin nya sexleksakstestare.

Ja, du läste rätt! Du kan nu få jobb som professionell sexleksakstestare.

Shutterstock

Personen ska främst arbeta med att prova och utvärdera företagets egna sexleksaksprodukter. Man jobbar hemifrån 2 dagar i veckan och på kontoret 3 dagar i veckan. Då får man bland annat även jobba med företagets sociala medier.

Tjänar över 300 000 kr

Men vid sidan av att få betalt för att få orgasmer, eller att komma, så ska man utvärdera sexleksakerna och sedan rapportera vad som är bra och mindre bra, så att företaget kan jobba med förbättring och på så vis bli mer slagkraftiga på marknaden.

Lönen då? Ja, man kommer årligen att dra in 36 000 dollar, enligt New York Post, motsvarande strax över 300 000 kronor. Dessutom får man en årsförbrukning av underkläder från sin arbetsgivare – och medlemskap på ett av Storbritanniens finaste gym.

Public Domain Pictures

Visst känns ditt nuvarande jobb lite grått i jämförelse? Nåväl, misströsta inte – det kan inte finnas mer än ett fåtal sådana här tjänster i världen.

Hur ansöker man då? Jo, LoveWoo önskar att man hör av sig med ett CV, ett antal arbetsprover på sexleksaksrecensioner samt en egeninspelad video där man förklarar varför man passar för det här jobbet. Det sistnämnda känns … aningen pinsamt.

Men är du sugen, så är det givetvis helt rätt att söka! Risken är dock att tjänsten är eftertraktad eller till och med redan tillsatt. Vem vill inte få betalt för sexuell njutning?!

Dela nu det här med dina vänner, så kanske du snart har en bekant som jobbar som sexleksakstestare! Vore inte det lite häftigt? Så tagga någon som skulle älska detta yrket!