Becky har ”världens mest tatuerade vagina” – se nu när hon slår det smärtsamma rekordet

Becky har ”världens mest tatuerade vagina” – se nu när hon slår det smärtsamma rekordet

Idag är det väldigt vanligt att tatuera sig. Förr i tiden var det mest sjömän och kåkfarare som täckte kroppen i bläck men nu för tiden så ser man tatueringar lite här och där på folks kroppar.

Axlar, armar, bröst och rygg är vanliga ställen att tatuera, men vissa gillar att ta allt ett steg längre. Som 34-åriga modellen Becky Holt.

Hon har spenderat en förmögenhet på att tatuera hela kroppen, och har nu ”världens mest tatuerade underliv” enligt henne själv.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

42 000 dollar motsvarar ungefär 440 000 svenska kronor, och är den summa som Becky Holt, 34, spenderat på sina tatueringar.

Kan inte ha sex

Becky har idag tatueringar från topp till tå, och låter inga kroppsdelar undslippa nålen.

Nu senast tatuerade Becky sin vagina – en procedur så smärtsam att det tog hela fem tillfällen.

Bildkälla: Instagram

– Det var otroligt smärtsamt, och pinsamt att ha en tatuerare mellan benen men jag ville verkligen få det gjort för jag vill tatuera mig överallt, säger Becky till New York Post.

Just nu är Becky i läkeprocessen, där vaginan är väldigt svullen vilket sätter käppar i hjulet när det kommer till kärlekslivet med pojkvännen Ben, 27.

– Det går inte att ha sex förrän jag är helt läkt. Det är svårt för oss som har ett väldigt aktivt sexliv, säger Becky till New York Post.

Här tatuerar Becky sin vagina

Exakt vilket motiv Becky valde att tatuera in avslöjar hon inte för någon annan än tatueraren och pojkvännen.

Däremot delade hon med sig av ett klipp från när hon tatuerade sig, vilket du kan se här nedanför.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!