Blir det lätt lite hett i brallan? Inga problem – här är pungkylaren som svalkar skrevet i sommar!

Det är tur att vi är en bra bit förbi 1 april, annars hade man kunnat tro att det här var ett skämt – men det är faktiskt 100 procent sant.

Det finns dock en anledning till att bära den här unika och högteknologiska pungkylar-kalsongen – utöver att det eventuellt kan vara skönt att mildra hettan i skrevet.

Temperaturreduceringen ska också öka spermakvaliteten.

Det är företaget CoolTec som både designat och börjat sälja den här apparaten i form av ett underklädesplagg för män. Kalsongen ska alltså inte bara kyla ner pung och skrev under varma sommardagar, utan det finns en seriösare tanke bakom det hela.

Bild: CoolTec

Framför allt så ska produkten öka fertiliteten och spermaproduktionen. Studier har visat att temperatur spelar en vital roll när det handlar om kvaliteten på mäns spermier – och det blir vanligtvis en ökad produktion i lite kyligare miljö.

Ska bäras under 1 månad

I och med att fertiliteten är ett allvarligt problem för många män, så valde alltså CoolTec att ta fram den här produkten. För att nå optimalt resultat ska man, enligt awesomeinventions, bära kalsongen minst 12 timmar per dygn – i en hel månad. Det ger apparaten tillräckligt med tid för att stabilisera testiklarnas temperatur och öka på dess effektivitet.

Bild: CoolTec

Kalsongen är gjord i ett certifierat och antibakteriellt material för säker användning – och man kan dessutom koppla den till sin mobiltelefon för att följa utvecklingen.

Bild: CoolTec

Samtidigt kan den här lösningen säkerligen passa för någon som vanligtvis är ”lite het i brallan”. Det verkar ju faktiskt främst finnas fördelar – och enligt företaget ska kalsongen dessutom vara skön att ha på sig.

Tagga nu någon som borde köpa en sådan här pung-kylare! Eller dela vidare den här viktiga informationen till dina vänner!