Bortskämd son kör ner splitter ny BMW i floden – eftersom han önskade sig en Jaguar

Det finns bortskämda barn. Sedan finns det riktigt bortskämda barn.

De är dock helt chanslösa mot den sanslöst bortskämda sonen som nyligen körde ner en splitter ny BMW, som han fått av sina föräldrar, i floden.

Anledningen får nu tusentals att koka. Det handlar nämligen om att den unge mannen tyckte att bilen var för liten – och att han i stället ville ha en dyrare Jaguar.

Bilder florerar nu på nätet i vilka man kan se hur BMW:n flyter runt i vattnet – och sedan får tas upp med hjälp av en kran. Det hela utspelade sig i Yamunanagar i norra Indien.

”En personlig tvist”

Enligt vittnen ska den unge mannen, som nyligen fått bilen av sina föräldrar, ha suttit kvar i fordonet tills det nått djupare vatten – och då hoppat ur för att ta sig till säkerhet med hjälp av chockerade åskådare vid strandkanten, rapporterar Fox News.

– Ungdomen var arrogant och insisterade på att han borde fått en Jaguar eftersom BMW:n var för liten för honom och hans vänner. Vi skulle göra en utredning, men det här verkar främst vara en personlig tvist. Vi kommer fortsätta enligt lagens föreskrifter, säger en polis, enligt sajten.

Bild: Youtube/ABP News

Mannens pappa berättar att det handlade om en födelsedagspresent.

– Vi hade bara råd med en BMW, även om han tjatade om en Jaguar. Min son sa att den här bilen skulle vara för liten, men vi trodde att det skulle ordna sig, säger fadern. Vi trodde aldrig att det skulle bli så här.

Bild: Youtube/ABP News

Snacka om bortskämt. Det är så knäppt att jag inte kan sluta fnissa åt galenskapen, men den här sonen borde verkligen tänka efter hur privilegierad han är som får en bil av sina snälla och välvilliga föräldrar.

Bild: Youtube/ABP News

Att reagera på det här sättet är inget annat än dumt och otacksamt.

Nedan kan du ett indiskt TV-inslag från händelsen.

Tycker du också att grabben borde skämmas? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!