Carla, 37, vägras gratis rumplyft av staten – nu startar hon en insamling: ”Donera gärna!”

En kvinna vid namn Carla Bellucci har blivit välkänd i Storbritannien den senaste tiden.

Det handlar dock inte om att hon gjort någon hjälteinsats – snarare tvärtom.

Det blev först känd att hon försökt lura den statliga myndigheten NHS (National Health Service) på cirka 7 000 pund, motsvarade över 80 000 kronor, då 37-åringen erkänt sig fejka depression – för att kunna betala en dyr näsoperation.

Nu har den kontroversiella trebarnsmamman slagit till igen, men på ett lite annat sätt.

Senaste tidens uppmärksamhet har gett Carla Bellucci det mindre smickrande smeknamnet ”Storbritanniens mest hatade kvinna”. 37-åringen har gått hårt åt NHS då hon hävdar att de skönhetsoperationer som hon kräver få betalt av staten är viktiga för hennes mentala hälsa, skriver sajten Ladbible.

Staten betalar inte hennes rumplyft

Samtidigt verkar Carla njuta av rampljuset – även om det inte direkt är med kärleksfulla ord som hon omnämns. På Instagram kan man nästan dagligen se hur hon glatt visar upp alla de rubriker som omger henne.

https://www.instagram.com/p/B1BVZCSncXk/

För nu har det tagit ny fart – efter att NHS vägrade betala ett rumplyft värt cirka 70 000 kr.

– De kommer definitivt inte betala för något den här gången. Jag förstår inte varför, transpersoner får gratis operationer högt och lågt – men jag får inget betalt rumplyft, säger Carla Bellucci till The Mirror.

– Så nu är jag beroende av era donationer. Donera gärna, tillägger hon och syftar på den insamling på nätet som hon nu startat.

Insamlingen går uruselt

Tanken är att allmänheten – då trebarnsmamman själv inte har råd – ska stå för kostnaderna kring operationen som ska förfina hennes bakdel.

https://www.instagram.com/p/B0NfIs3ni_t/

37-åringen har tidigare sagt att hon är villig att göra vad som helst för att uppnå sina livsmål och att de eventuella farorna som omfattar en skönhetsoperation inte stör henne.

– Man måste våga ta risker.

https://www.instagram.com/p/BzifMKqnH5o/

Än så länge går dock inte insamlingen som man får anta att Carla hade hoppats. Den är i skrivande stund uppe i 10 pund. Målet är 6 000.

Vill du nu, mot förmodan (vi rekommenderar det sannerligen inte), donera så kan du göra det här.

https://www.instagram.com/p/BzGX0UEn-aX/

Vad tycker du om det här? Gör Carla rätt som följer sin dröm och är målmedveten, eller är det här galenskap? Dela gärna din åsikt i kommentarsfältet (men håll god ton) och dela gärna vidare den här artikeln till dina vänner!