Daniel, 26, är ”beroende” – av korv: ”Ett mysterium”

Vi har alla något vi tycker om att äta väldigt mycket. Sällan är det det allra nyttigaste alternativet – men då och då måste man ju också få unna sig. Det är i alla fall min bestämda uppfattning.

Någon som dock blivit i det närmaste beroende av sin favoriträtt är engelsmannen Daniel Pennock. Vid 26 års ålder har han varenda dag under de senaste 22 åren ätit det enda som får honom tillfredsställd – korv, skriver Daily Mail. Till det brukar han ha pommes frites.

Bild: Youtube

Sedan Daniel var 4 år har han inte ätit något annat när det vankats middag. 26-åringen menar att han mår fysiskt illa om han tvingas äta något annat – även om bröd, chips, bananer och äpplen kan gå ner.

”Aldrig ätit en grönsak”

Den udda ”dieten” har lett till att mannen i dag väger lite för mycket. Han har ändå aldrig någonsin ätit ute på restaurang.

– Jag har nog aldrig ätit en grönsak, säger han enligt Yahoo. Jag har käkat korv varenda dag i 22 år, har testat annat – men det går inte att behålla.

Bild: Youtube

Det blir korv oavsett högtid eller tradition.

– Det är ett mysterium hur det hela började, berättar Daniel för sajten.

Han har två barn som dock lever tillsammans med mamman och även om 26-åringen tagit hjälp av en personlig tränare – och regelbundet tränar – så finns det mycket kvar att göra angående den fysiska statusen.

Ingen av de experter han träffat har kunnat förbättra matsituationen. Korv med diverse tillbehör är det som Daniel njuter av – och aldrig verkar kunna sluta med. Det hela påminner starkt om ett beroende, menar läkare.

Bild: Youtube

Känner du någon som också är besatt av korv? Tagga då den personen, eller dela vidare den här artikeln till dina korvälskande vänner!