Danny injicerar potenshöjande medel i penisen – får erektion i 10 dagar och vårdas på sjukhus

Man ska ta det försiktigt med läkemedel och annat som påverkar kroppen. Det gäller att ha full koll på vad det är som man stoppar i sig – och misslyckade försök eller chansningar kan få förödande effekter.

Så blev det för tyske Danny som efter en vild festnatt hamnade i säng med en sjuksköterska. För att ”akten” skulle kunna pågå under lång tid så injicerade man ett potenshöjande medel i hans penis.

Det slutade med transport till sjukhuset, att läkarna inte kunde få penisen att lägga sig – och ståndet varade i över 10 dagar, skriver sajten Extra.

Det var i somras som Danny från Tyskland hade två minst sagt jobbiga veckor. Det hela föregicks av att han inför en festkväll med vänner tog ett Viagra-piller – gissningsvis för att han planerade att ha sällskap i sängen senare under kvällen.

Injicerade potenshöjande medel

Så blev det också. Han träffade en sjuksköterska ute som han gick hem tillsammans med – och för att sexa till det hela ytterligare, så valde paret att injicera ett potenshöjande medel i hans penis.

Bild: Needpix

Dagen därpå hade penisen ännu inte lagt sig – men när den till slut började värka, så fick han ringa ambulansen. Där diagnostiserades han av läkare och domen löd ”priapism”, vilket kan förklaras som långvarig och smärtsam erektion.

Man försökte få penisen att lägga sig genom en rad olika insatser – men inget hjälpte. Den ville inte ens slakna efter att man kört in en nål i sidan av snorren fem gånger för att försöka tömma den på blod.

Fick hjälp att bekosta vården

Efter 10 dagar, så hade penisen ännu inte återgått till normalt tillstånd.

”Vissa dagar vaknar jag upp och gråter över hur korkad jag varit, över vad jag kanske förlorat och vad som kan komma att hända”, sa Danny enligt sajten Extra.

Bild: GoFundMe

Under den genanta vistelsen på sjukhuset fick Danny blodförtunnande medel så att inga potentiellt förödande proppar skulle kunna skapas.

Han satte dessutom upp en sida på nätet – som fortfarande är aktiv – så att människor skulle kunna hjälpa till att bekosta hans vård som blev dyrare och dyrare.

”Jag vet inte hur mycket det kommer kosta att få min penis att fungera igen. Jag vet inte heller vad som kommer att hända framöver – kommer jag kunna ha sex igen?”

Danny råder andra män att inte använda liknande potenshöjande medel.

Trots den dramatiska händelsen så får man ändå gilla att Danny bjuder på sig själv på det här viset. Sådant är beundransvärt! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!