De kallas ”världens hetaste mor och dotter”

Att en mor och dotter har nära band sinsemellan är knappast något ovanligt, det brukar snarare vara ett sundhetstecken när man kan dela allt med sin mor eller dotter.

Men Levi och McKenzie Blue är en mamma och en dotter som väckt starka åsikter med sin något ovanliga mor- och dotterrelation.

De nakenmodellar nämligen tillsammans, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Levi, 39, och McKenzie, 21, har under några år jobbat med att sälja telefonsex, som just mor och dotter.

Märkliga fetisher

Deras fans kallar den minst sagt unika duon för ˝världens sexigaste mor och dotter.”

Både Levi och McKenzie tycker det är lite jobbigt när många av de som ringer in till telefonsex-linjen mest vill prata om mor och dotter – tillsammans.

– De flesta av mina fans är också mammas fans, det är hela den konstiga fetish-grejen de har. Säkert 80 procent av de som ringer tar upp min mamma under samtalet. Man gnisslar lite tänder men det ingår ju i jobbet, säger McKenzie till Daily Star.

Säljer nakenbilder

För att komma bort från de snuskiga kommentarerna på telefon så har mor och dotter nu valt en annan karriär – nämligen att sälja nakenbilder tillsammans på sajten Onlyfans.

– Vi gör mycket material tillsammans. Vi har pratat om att göra det länge men nu har vi kommit till skott, säger McKenzie till Daily Star.

Det var under pandemin som McKenzie tröttnade på sitt vanliga jobb i kundtjänst och bestämde sig för att göra mamma sällskap i den barnförbjudna världen.

– Hon är en underbar person och är så duktig, jag kunde inte vara stoltare, säger mamma Levi till Daily Star.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen för att ge din åsikt!