Desperat man kör upp 48 cm lång ål i ändtarmen – för att bota sin förstoppning

Människors galenskaper har man nästan slutat förvånas av nu för tiden, folk verkar kunna göra lite vad som helst.

Vi på Humorbibeln har tidigare rapporterat om en man som körde upp en flaska i sitt anus i samband med att han försökte klia sig i arslet.

Den här gången rapporteras det om en man från Kina som led av förstoppning. För att råda bot på sitt problem tog han till en aningen märklig metod – nämligen genom att köra upp en nästan halv meter lång ål i ändtarmen, skriver Daily Mail.

Det handlar om en 49-årig fabriksarbetare från sydöstra Kina. Han led, sedan en tid, av förstoppning – och hade nu ledsnat på sitt intima bekymmer.

Han gjorde, kan man tro, vad som helst för att fixa problemet. Lösningen fick bli att köra upp en drygt 48 centimeter lång ål i arslet.

Matrester, avföring – och en ål

Mannen tvingades därefter söka läkarvård och doktorerna trodde knappt sina ögon när de i mannens mage hittade matrester, avföring – och en ål, skriver tidningen.

Bildkälla: Wikipedia

Patienten hade tidigare sökt vård för sin förstoppning och fick då rådet att stanna kvar på sjukhuset för att kunna behandlas. Det var dock inget som mannen köpte, utan han valde i stället att satsa på sin egen ål-metod.

Det gick så där.

Med kraftiga magsmärtor tvingades han återvända till Guangzhou Dongren Hospital och efter en undersökning kunde läkarna då göra det sällsynta fyndet inuti honom. Ålen, som alltså nästan var en halv meter lång, vägde cirka 250 gram.

Bildkälla: Wikipedia

Erkände pinsamma misstaget

Patienten gav aldrig läkarna någon hint om vad de skulle hitta.

”Vi frågade honom när vi fann ålen, men han sa att den hamnat där av misstag. Efter operationen så medgav patienten dock att han faktiskt placerade den där av egen vilja”, säger doktor Zhao Zhirong, enligt Daily Mail.

Det är oklart huruvida ålen var levande eller död när den kördes upp i mannens anal, men när läkarna påträffade den, så hade den avlidit. Patienten blev kvar på sjukhuset en tid för observation.

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner varnas för den här typen av jobbiga händelser!