Det skiljer bara 7 år mellan mor och dotter – men ingen kan se skillnad på dem

Det skiljer bara 7 år mellan mor och dotter – men ingen kan se skillnad på dem

Det brukar vanligtvis skilja ett gäng år mellan mor och dotter, men med dagens lite mer moderna familjekonstellationer behöver det inte vara så stor skillnad.

Mellan Savana och hennes styvdotter Tizzi skiljer det bara sju år, och trots att de inte är riktig släkt kan folk inte se skillnad på dem

Savana Chapin är 29 år gammal och är gift med Chris Chapin, 45. Chris har dock sedan tidigare dottern Tizzi, som är 22 år.

Sju år mellan mor och dotter

Ålderskillnaden mellan styvmor och dotter är således bara sju år. Trots att de inte alls är släkt egentligen är de väldigt lika varandra utseendemässigt.

Faktum är att folk tror att de är systrar när de går tillsammans på stan.

Idag är Savana och Tizzi väldigt nära varandra, men så var inte fallet inledningsvis.

Reagerade på åldersskillnaden

Savana träffade Chris via jobbet. Chris driver nämligen en hårsalong där Savana sökte jobb.

– Tizzi var väldigt häpen över åldersskillnaden först. Jag vet att om jag hade varit i hennes ålder och min pappa kom hem med en tjej som var närmare mig i ålder än honom själv hade jag också reagerat, säger Savana till Ladbible.

Idag gör Savana och Tizzi väldigt mycket tillsammans, bland annat har de en populär TikTok-kanal där de lägger upp material tillsammans.

Den otippade duon får en hel del kritik och många tycker att deras nära relation är obehaglig, men det stoppar inte Savana och Tizzi från att ha kul tillsammans.

Vilken osannolik duo!

Tryck nu på DELA-knappen!