Eli, 27, har täckt hela kroppen med bläck – tatuerat ögonvitorna och insidan av munnen

Medan många av oss nöjer sig med att smälta in i mängden blir en del människor som besatta av att sticka ut och att vara helt unika. För att uppnå det behöver de flesta ta till operationer, ingrepp och justeringar av hur man ser ut från början.

Det är inget jag själv någonsin skulle göra, men alla har ju sin fria vilja – och det måste man så klart respektera. Även om det givetvis aldrig skulle vara aktuellt för majoriteten av oss att göra om eller modifiera så gott som hela sin kropp.

Eli Ink är 27 år och bor i staden Brighton i Storbritannien. Han jobbar som tatuerare – och för 10 år sedan inledde han ett projekt som gick ut på att täcka hela sin kropp med tatueringar, rapporterar Daily Mail.

I dag är så gott som varenda millimeter täckt av bläck.

Picasso är idolen

Han är extremt konstintresserad – och menar att Picasso varit en stor inspirationskälla för honom. Även vad gäller förändringen av hans kropp.

Instagram/Eli Ink

– Att börja modifiera hur jag såg ut blev därför ett naturligt steg, säger Eli Ink till Daily Mail och avslöjar att hans mål är att se ut som en abstrakt karaktär i en målning.

– Den ende som kan förstå min förvandling är jag själv. Jag kommer aldrig att försöka förklara det för någon annan.

Instagram/Eli Ink

Under 10 år har han regelbundet tatuerat sin kropp som på många ställen har flera lager bläck. Han har även tatuerat insidan av munnen samt gjort ögonvitorna svarta. 27-åringen har dessutom stora töjningar i underläppen och i näsan.

”Kommer aldrig bli klar”

Men trots att han redan förändrat så gott som hela sitt utseende, så är han inte färdig.

– Jag kommer aldrig att bli klar. Jag kommer fortsätta att studera kroppsmodifikationer hela mitt liv och ständigt försöka förbättra mitt arbete, säger han – och berättar att den ständigt pågående processen är vad som gör projektet ”vackert”.

Innan han började tatuera sig. Bild: Instagram/Eli Ink

Eli Ink menar att han uppskattar komplimanger, men de många negativa röster som höjts om hans yttre – de viftar han mest bort. Trots att hans utseende är så pass annorlunda och häpnadsväckande att hans uppsyn flera gånger fått barn att börja gråta.

– Det är givetvis alltid roligt att få en komplimang, men den äldre generationen ser nästan alltid ner på mig – och försöker ofta få mig att känna mig värdelös. Allt handlar ju om hur man hanterar det. Jag bryr mig inte så mycket längre.

Tryck gärna på DELA-knappen om du tycker detta var knasigt, eller lämna en kommentar om vad du tycker om Elis unika förändring!