Emma, 31, är kär i ett träd – hoppas på giftermål: ”Bästa sexet jag någonsin haft”

Det är svårt att styra vem man blir kär i, men de flesta gånger är det ju något härligt. Man ska givetvis aldrig skämmas för vem man faller för, även om det i extrema fall kan handla om lite udda förälskelser.

Som för 31-åriga Emma McCabe från England.

Hon blev kär i ett träd – och kände direkt att det var läge att planera bröllop.

Det var under 2015 som världen skulle få kännedom om den ovanliga relationen. Emma, som är dendrofil och därmed känner sexuell attraktion till träd, gick ut med sin udda och häpnadsväckande berättelse – om kärleken till en ståtlig skogsinvånare.

Bild: Reddit/CloserOnline

Enligt eget utsago hade den då 31-åriga kvinnan tröttnat på allt strul hon stötte på under sina relationer med män. I stället fann hon trygghet, kärlek och lust i ett träd – som hon valde att döpa till Tim, rapporterar HLN.

”Bästa sexet jag någonsin haft”

Förälskelsen var så pass stark att Emma lovade att för alltid vara trädet troget – och att inte ens titta på några av Tims jämlikar. ”Han” är, enligt henne, den ende varelse som lyckats tillfredsställa henne känslomässigt – men även sexuellt, skriver Elite Daily.

Bästa sexet jag någonsin haft”, har Emma sagt, enligt flera brittiska sajter.

Bild: Twitter

Hennes två tidigare pojkvänner blev alltså med råge utkonkurrerade av det ståtliga trädet som tillhör poppelsläktet – och när den närmast unika berättelsen kom ut så planerade paret sitt bröllop. Med andra ord rådde det inte tvivel om att Emma, i alla fall då, tyckt sig hitta helt rätt.

Sedan dess har det varit relativt tyst om den brittiska dendrofilen och hennes partner, men vi hoppas givetvis att de har det bra. Kanske är de gifta i dag – oavsett vad man har för åsikt om ett sådant här livsval, så skadar det ju faktiskt ingen annan.

Jag kan till och med tycka att Emma är lite häftig som vågar berätta om det här – och därmed stå för sin ovanliga läggning.

Vad tycker du om det här? Är det helt knäppt, eller gör Emma rätt som följer sitt hjärta? Delge gärna din åsikt i kommentarsfältet (håll god ton!), eller dela vidare den här artikeln till dina vänner!