Engelske Oli spenderar en förmögenhet på operationer – för att bli sydkorean: ”Identifierar mig inte som britt”

Vem man är och hur man identifierar sig är för vissa människor ett livslångt sökande.

För engelsmannen Oli London har sökandet resulterat i flera stora förändringar – han identifierar sig nämligen som sydkorean numer.

För att bli så sydkoreansk som det bara är möjligt har Oli spenderat över 1,5 miljoner kronor på operationer för att förändra sitt utseende.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Oli London är 31 år gammal och livnär sig som influencer. Han har över 380 000 följare på Instagram och över 30 000 prenumeranter på Youtube.

I en av sina senaste uppdateringar förklarar Oli, som är född och uppvuxen i England, att han nu identifierar sig som sydkorean.

18 plastikoperationer

För att utsidan ska spegla Olis sydkoreanska insida har Oli plastikopererat sig inte mindre än 18 gånger för att se så sydkoreansk ut som möjligt.

Sammanlagt har Oli spenderat ungefär 1,7 miljoner svenska kronor på sina operationer. Operationerna omfattar bland annat ögonbrynen, tänderna, ansiktslyft och ögonen.

– Jag har varit väldigt olycklig under många år, fram tills nu. Nu känner jag mig vacker när jag tittar i spegeln, säger Oli i det uppmärksammade klippet.

Bildkälla: Youtube

”Identifierar mig inte som britt”

Oli vill nu bli kallad Ji-Min, ett namn han tagit för att bättre överensstämma med sin nya kultur, som han alltid känt en dragning till.

– Jag känner mig koreansk och ser koreansk ut, jag identifierar mig inte som britt längre. Sydkorea är mitt hemland nu, säger Oli i klippet.

Oli har fått väldigt mycket näthat över sitt nya utseende.

– Snälla respektera mitt val, det är väldigt personligt för mig. Visa respekt i era kommentarer, säger Oli.

Här kan du se hela klippet!

Vad tycker du om Oli och hans livsval? Tänk på att vara respekftull i kommentarsfältet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!