Enorma gruppsex-festivalen ställs in – på grund av coronaviruset

Coronaviruset har ställt till med problem på många håll.

Nu tvingas även Aurora Lifestyle Festival – Europas största swingers- och gruppsexfest – ställas in då de brittiska arrangörerna inte kan garantera allas säkerhet och att regeringens riktlinjer efterföljs, skriver The Mirror.

Europas största swingers- och gruppsexfest, Aurora Lifestyle Festival, tvingas nu ställa in helgens festligheter i England. Man hade in i det längsta hoppats på att kunna snuska loss även under pandemin, men så blir nu alltså inte fallet.

Ville inte anordna en ”B-variant”

Under evenemanget brukar hundratals piska par sluta upp på ett festivalområde ute på landsbygden – och sedan ha sex i tre hela dagar. Bland annat i uppblåsbara pooler, gigantiska gungor, på enorma sängar och i varandras tält, rapporterar The Mirror.

Bild: Aurora Lifestyle Festival

Det var ett tag aktuellt att hålla evenemanget, men då med särskilda restriktioner för att följa regeringens råd i pandemin. I slutändan bestämde sig dock arrangörerna för att man inte ville ställa till med en ”B-variant” av den annars så hyllade sexfesten.

Något utöver det vanliga

Många är nu upprörda över att inte få snuska loss i början av juli för sjunde året i rad – men som ”tröst” lovar arrangörerna att man år 2021 kommer att ställa till med något utöver det vanliga.

Vi ber om ursäkt till våra kunder om det här skapar problem, men vi bryr oss allra främst om er hälsa och säkerhet”, skriver man i ett uttalande.

För den som inte är bekant med vad ”swinging” innebär så är det en livsstil som bygger på deltagande i sexuella aktiviteter där en eller flera personer är inblandade. Ofta involveras partnerutbyte, att man tittar på när andra har sex – och samlag mellan flera personer på samma gång.

Känner du någon vars helgplaner gick i kras nu? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina snuskiga vänner!