Eva drömde om att bli levande drake – förvandlingen liknar inget du tidigare sett

Alla har sina egna bilder av vad skönhet innebär. För en del är det ett vackert hårsvall, för andra en speciell kroppsform – och för somliga något som verkligen sticker ut helt från mängden.

Som en följd av detta har plastikkirurgi blivit allt större den senaste tiden. Vissa använder det för att återställa sitt utseende efter olyckor, men i många fall handlar det helt enkelt om att uppnå ett mål för hur man vill se ut.

Även om jag själv aldrig skulle ”lägga mig under kniven” för att justera mitt yttre så måste man givetvis respektera att det kan vara en bra lösning för andra.

En person som verkligen sticker ut när det kommer till att förändra sitt utseende är amerikanskan Eva Tiamat Medusa. Hon var tidigare en man – då även vice VD för en stor bank – men har sedan en tid tillbaka gjort ett antal ingrepp för att bli kvinna.

Men 53-åringen har inte nöjt sig med en könskorrigering – sedan några år tillbaka har Eva inlett en transformering som ska leda till att hon blir så lik en drake som möjligt. I dag har hon hunnit en god bit på vägen med den unika utseendeförändringen.

Eva som man. Bild: Nigerian Breaking News.

Själv hävdar amerikanskan är att hon världens mest modifierade transperson – och drömmen om att se ut som en levande reptil har funnits länge. Till dagens datum har förändringen kostat henne 56 000 dollar, motsvarade ungefär 500 000 kronor. Det rapporterar fbnewsposts.com.

Eva har under de 20 senaste åren bland annat tagit bort en stor del av näsan, opererat bort sina öron, färgat ögonvitorna gröna och satt in ”bulor” uppe på huvudet.

Tiamatdragonlady/Instagram

Den kontroversiella kvinnan menar att hon hade en tuff uppväxt, men allt ska ha vänt när hon i ungdomen återföddes av en skallerorm som ”tog henne under sina vingar”. Till följd av det kom hon fram till att hon inte ville dö som en människa – utan som en reptil.

Tiamatdragonlady/Instagram

Till Wizard of Odd TV säger 53-åriga Eva:

– Min utseendemodifiering är mitt livs bästa resa. Den innefattar flera meningar. Jag har två mödrar – min biologiska och min reptilmamma. I jämförelse med andra varelser är människan ond och hatisk. När jag bestämde mig för att det behövdes en förändring i mitt liv så kom jag därför fram till att jag inte ville dö som en människa.

Tiamatdragonlady/Instagram

Åtta ”horn” sticker nu fram vid pannan, tungan är klyvd i två delar och hela ansiktet är tatuerat. Hon är numera känd som ”Drakkvinnan” – och det är stört omöjligt att se likheter mellan det ursprungliga utseendet och det nuvarande.

Tiamatdragonlady/Instagram

– Numera ser jag mig både som människa och reptil. Jag kommer inte vara nöjd förrän min modifiering är helt färdigställd. Det är vad som driver mig framåt varje dag.

Vad tycker du om Evas utseende? Lämna gärna en kommentar, eller tryck på dela-knappen för att sprida det här vidare till dina vänner!