Ex-man dyker upp när kvinna gifter sig med ny kille, intima revanschen får alla gästerna att tappa hakan

Man kan göra slut på bra och dåliga sätt. Det brukar dessutom påverka hur man känner för varandra efteråt – om man kan vara vänner, eller om relationen är avslutad för alltid.

Somliga är revanschlystna efter ett jobbigt avsked – och genom åren har man fått se prov på en mängd underliga och stenhårda efterspel.

Sådant kan jag tycka är lite larvigt. Visst, man kanske fått sitt hjärta krossat, men det blir sannolikt bara värre om man inte försöker lägga det hela bakom sig.

Någon som inte riktigt kunde släppa det förgångna var en man vid namn Anik.

Det är sajten Talescart.com som rapporterat om den här berättelsen. Huruvida den är helt sann eller fiktiv kan vi dock inte vara säkra på, men den är så pass häpnadsväckande att vi tänker att ni nog vill höra om den oavsett.

Hittade snart ny man

Då Anik och hans före detta flickvän Samia varit tillsammans i åtta månader, så valde hon att göra slut, skriver sajten. Anledningen ska ha varit att hon inte ansåg sin kille värna tillräckligt mycket om relationen.

Kvinnan på bilden har inget med den här berättelsen att göra. Bild: Wikimedia Commons.

Endast två månader efter att de – till Aniks irritation – gjort slut, så gifte sig Samia med en annan man. Det gick med andra ord fort undan och med sin nya make skulle hon dessutom flytta utomlands – till Kanada.

På bröllopet skulle det dock dyka upp en överraskning – nämligen Anik. Hans ex-flickvän ville inte skapa dålig stämning genom att be honom gå, så han fick medverka under både visel och fest, men plötsligt – från ingenstans – skulle det bli tydligt varför han ens dök upp.

Bilden har inget med den här berättelsen att göra. Bild: Wikipedia.

Bisarr revansch

Som hämnd för att Samia gjorde slut så började Anik dela ut bilder på deras tidigare intima SMS-konversationer. Det ska ha varit detaljerade formuleringar av sexuella anspelningar som likt vykort portionerades ut till kvinnans släkt och vänner, skriver sajten.

Sedan lämnade Anik platsen – och enligt Talescart har de sedan inte hörts av.

Snacka om bisarr revansch! Det där hade jag aldrig gjort mot någon – hur illa vår relation än slutade.

Tycker du också att det här var helt sjukt gjort? Tryck då på dela-knappen, så kan du bjuda dina vänner på en häpnadsväckande berättelse i dag!