Expedit vägrar låta arg kvinna låna WC, dold kamera fångar hämnden som får polis att rusa till platsen

Att jobba inom service är inte det lättaste. Människor har en tendens att börja klaga på det mesta och även om det inte är en själv som har gjort något felaktigt så är man som expedit ofta den som få klä skott för kritiken.

Att skälla ut någon som sitter i kassan på Hemköp för att köttet är för dyrt är ett sådant exempel som jag var med om så sent som i förra veckan. Folk måste verkligen lära sig att hålla tillbaka sin ilska, eller att rikta den åt rätt håll.

Att en del personer inte kan bete sig ute bland andra är något jag kan tycka är väldigt frustrerande, men kolla nu bara in detta klippet (nedan). Något av det sjukaste jag sett!

Det är då en kanadensisk kvinna som kommer in på cafékedjan Tim Horton. Tydligen är hon välkänd av personalen sedan tidigare för att vara stökig – och därför får hon ett ”nej” när hon omgående ber om att få låna deras toalett.

De litar helt enkelt inte på henne efter alla chanser som hon fått. Att bete sig på ett korrekt och normalt sett är inte den här kvinnans starka sida.

Först blir det en intensiv argumentation mellan expediten och den helt rasande kvinnan, men killen bakom disken står på sig. Hon har förbrukat sina chanser att få låna toaletten.

Polisen tillkallas

Då gör hon dock något extremt oväntat – som mer eller mindre får hela stället att frysa till is. Det är en kontring som inte liknar något jag tidigare sett! Kolla in klippet nedan (känsliga tittare varnas), för en övervakningskamera fångade nämligen galenskapen.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ICqX0c5W1N0″ /]

Som kontring drar alltså kvinnan ner sina byxor och bajsar på golvet. Hon plockar sedan upp det – och kastar mot expediten innan hon tar sig ut från caféet.

Polisen kallades omgående till platsen och kvinnan kunde då gripas. Det är dessutom inte första gången som hon är i klammer med rättvisan, enligt den lokala polismyndigheten.

En talesperson för caféet Tim Horton säger i ett pressmeddelande:

”Vi försöker skapa en trivsam miljö för våra gäster. Vi är djupt bekymrade av vad det här klippet visar, för vår personals säkerhet är av högsta prioritet för oss”.

Snacka om att göra bort sig fullständigt, men skönt att polisen kunde ta sig snabbt till platsen och ta hand om det hela på en gång. Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du också tycker att det här var helknasigt!