Expertens vågade utspel: Därför måste alla män ställa upp på sex under mensen

Sexexperten Nadia Bokody anser att man egentligen aldrig ska pressa någon till att göra något sexuellt mot sin vilja – men det finns ett undantag, menar hon. Kvinnor borde dumpa sina män om de vägrar ha samlag under mensen, tycker sexologen, enligt The Mirror.

Det oväntade utspelet väcker nu starka reaktioner över hela nätet.

Den frispråkiga sexexperten Nadia Bokody anser att det finns ett varningstecken som man i en heterosexuell relation aldrig bör ignorera. Det gäller en diskussion som främst kan uppstå inne i sovrummet – och handlar om sex under mensen.

Dags att lämna sex-vägrande man?

Om mannen vägrar att ha samlag under ”lingonveckan” – då bör du som kvinna nog lämna honom, menar Nadia Bokody.

Hon poängterar samtidigt att man egentligen aldrig bör pressa någon till att gå med på något sexuellt som han eller hon inte vill, men anser också att om en man blir så avskräckt av den så naturliga menstruationen, så är han sannolikt inte värd att vara tillsammans med, skriver Daily Star.

Nadia Bokody minns tydligt en kvinnas tunga ord då hon berättade för sexologen att hon i sin relation aldrig har sex under mensen.

”Jag gillar det, men inte min pojkvän. Han säger att det gör honom avtänd”, ska kvinnan ha sagt.

Skapar vild debatt på nätet

The Mirror skriver att frasen ”My boyfriend won’t touch me on my period”, vilket översatt till svenska blir ungefär ”Min pojkvän rör mig inte under mensen”, har googlats över 11,8 miljoner gånger.

Med andra ord är det nog en större fråga en många tror.

– Om din partner vägrar ha sex med dig på grund av att han äcklas, så borde du nog inte vara kvar i en relation med honom. Det handlar inte om sexuella gränsdragningar, utan om en röd flagga i förhållandet, säger Nadia Bokody.

Bild: Shutterstock

Uttalandet väcker nu starka reaktioner över hela nätet – och skapar vild debatt.

Vad tycker du om det här? Ska män ställa upp på sex under mensen – även om de inte vill? Dela vidare artikeln för att berätta om din åsikt i frågan!