Fabian, 37, dricker stora mängder urin varje dag – hävdar att det gör mirakel: ”Skulle aldrig sluta”

En balanserad diet, åtta timmars sömn per natt och cirka 20 minuters daglig motion – de är alla byggstenar för en god och hälsosam livsstil, men samtidigt har många av oss egna sätt och knep som får oss att må bra.

Det kan handla om allt från att köra på specifika rutiner till att hålla sig till en viss kost eller att man får spendera tid med sin älskade hobby. Det viktigaste är ju att man har ett liv och en vardags som man trivs med.

Vissa sticker dock ut rejält när det kommer till vad som får deras dagar att stråla…

Engelsmannen Fabian Farquharson har sitt eget knep för att må toppen varje dag – men det är något som nog inte faller de flesta i smaken. Under de tre senaste åren så har den 37-årige inredningsdesignen dagligen hällt i sig en ”pint” (57 centiliter) av sin egen urin.

Bildkälla: Dan Rowlands / SWNS.com

Det hela startade efter att han hade börjat drabbas av återkommande magsmärtor, men läkarna lyckades inte hitta något fel – eller skäl – till problemen. Fabian började då studera hälsofördelarna med att konsumera sitt eget kiss – och drog då slutsatsen att det kunde vara en lösning.

– Jag har alltid varit öppen för sådant här, så jag bestämde mig för att testa att dricka det, säger han enligt The Mirror.

Sparar urinen i glasbehållare

Engelsmannen gick i samband med det här över till att endast äta rå frukt – efter att tidigare mer eller mindre ha levt på skräpmat från restauranger som McDonalds och Burger King.

Fabian berättar att det i början smakade lite bittert när han drack sin egen urin.

– Men det var inte hemskt. Jag hade aldrig några bekymmer med att tömma glaset.

Bild: Wikimedia Commons

Mannen berättar vidare att han kände en tydlig och positiv effekt direkt. Den var ännu starkare än den han upplever att fruktdieten bidrar med.

– Bara efter en halvtimme så började jag må fantastiskt! Hela kroppen fylldes av energi. Nu skulle jag aldrig gå en dag utan det (dricka urin) – och rekommenderar det till alla, säger Fabian enligt tidningen.

Han har bunkrat upp rejält där hemma, så att urinen aldrig ska ta slut.

– Jag sparar den i glasbehållare och sätter på dagens datum. Sedan låter jag den stå orörd i cirka 30 dagar.

Vad tycker du om detta? Kan Fabian vara något på spåret, eller är det ren galenskap? Jag skulle själv aldrig testa – men skulle du? Dela med dig av din åsikt i kommentarsfältet, eller skicka vidare det här udda hälsotipset till dina vänner!