Fångat på bild: Ungt par tas på bar gärning när de pippar i pariserhjul – nu riskerar de fängelse

Många personer fantiserar om att ha sex på offentliga platser. Vad det beror på vet jag faktiskt inte, men kanske för att man tröttnat på att alltid mysa till det på hemmaplan. Då behövs det eventuellt någon form av nytändning – och risken att bli påkommen kanske kan kittla lite extra.

Då gäller det dock att vara försiktig. Andra människor ska ju faktiskt inte behöva chockas av ett gökande par när de går sin kvällspromenad eller provar kläder inne på H&M.

Nyligen fick dock ett antal människor en rejäl chock när de åkte ett 65 meter högt pariserhjul i den ryska staden Jaroslavl. Plötsligt upptäckte sällskapet att ett yngre par hade tagit det här med att ligga med varandra på offentliga platser till en ny nivå – och hade sex i kabinen precis intill.

Bildkälla: CEN/Alexander Toropov

Det hela ska ha pågått under stora delar av åkturen, även om det hela givetvis en så kallad ”snabbis” då ett varv i åkattraktionen inte tog mer än 12 minuter.

Sällskapet som bevittnade det hela lyckades – om än i väldigt suddig form (som ni kan se på bilden ovan) – fånga sexakten på film som man senare la ut på nätet.

Där uppmärksammades klippet av polisen som nu i sin tur utreder det hela. Det är nämligen, helt logiskt, inte lagligt att ha sex mitt bland folk i Ryssland.

Bildkälla: CEN/Russia1

Denis Alekseev, talesperson för företaget Trikolor K som driver pariserhjulet, säger enligt The Mirror:

– Vi tar inte ansvar för vad passagerare gör, men det här var inte speciellt smart. Glaset i kabinerna är helt genomskinligt – och många av de som åker karusellen är barn.

Bildkälla: CEN/Russia1

Skulle polisen få tag på det älskande paret så riskerar de upp till 15 dagar i fängelse.

Visst är det här helknasigt? Dela gärna om du håller med!