Fångat på film: Paret har sex på refug – mitt i rusningstrafiken

Något som jag aldrig riktigt förstått mig på är människor som prompt ska ha sex på de mest offentliga platser de verkar kunna hitta. Genom åren har man ju hört att det ryktas om att det liggs i provhytter, på flygplan, i badhus och på konserter.

Det där är inget för mig, ska jag erkänna – men många verkar tycka att det finns något väldigt kittlande i det där. På sätt och vis är det ju härligt att folk tar ut svängarna och är ohämmade i sin sexualitet – men samtidigt gäller det ju att ta hänsyn till sina medmänniskor.

Vi är ju alla sexuella varelser som då och då kan tycka det är spännande att ta nya steg i sexlivet tillsammans med sin partner. Ofta sker det hela bakom stängda dörrar, i en trygg hemmiljö – men somliga finner det extra upphetsande att kunna bli påkomna.

I de flesta länder är det här dock olagligt. Man kan inte börja göka var och hur som helst, utan det gäller att ta hänsyn till andra människor. Så är det exempelvis i Sverige. Vi ska inte kunna chockas av att ett par har sex mitt framför ögonen på oss när man går runt på stan.

Ett annat land som har den här bestämmelsen är Indien. Därför blev det nyligen ett himla liv när bilister chockades av att ett par hade sex på en refug mitt på blanka dagen i miljonstaden Mumbai.

Youtube

Det var på den välkända, över 3 kilometer långa gatan Marine Drive som en man och en kvinna helt ohämmat idkade samlag mellan vägbanorna. Snacka om att ta det här med offentligt sex till nya nivåer.

På båda sidorna av refugen var det fullt med trafik – så pass att det tog polisen en stund att ta sig fram till paret. När de väl märkte att någon kontaktat polisen så valde de dock att avbryta sexet.

Mannen flydde medan kvinnan stod kvar. Hon kunde då gripas – men hennes älskare är ännu inte funnen. Nu studerar den indiska polisen noggrant ett videoklipp för att försöka identifiera mannen som kvinnan uppenbarligen vägrar berätta vem det var.

Se det unika klippet nedan!

Visst är det här helt galet? Dela gärna vidare till dina vänner för att bjuda dem på ett gott skratt i dag!

Eller tagga en kompis i kommentarsfältet som hade kunnat ställa till med sådan här galenskap!