Farmor hittade värmande strumpor till sina frusna fötter – visar sig vara sonsonens intima sexleksaker

Oavsett om man har en partner eller inte så är det inte alls ovanligt att äga en sexleksak eller två. Är man singel är det fullt möjligt att man har en liten samling av leksaker eftersom ens sexuella njutning allt som oftast sker på egen hand.

Sexleksaker kan dock se ut på väldigt många olika sätt idag och det är inte alltid helt lätt att känna igen en sexleksak när man ser en.

Speciellt inte om man kanske är lite äldre och inte har full koll på det här med nya sexleksaker.

Det pinsamma ödet drabbade nämligen farmor och hennes 21-årige sonson, när farmodern misstog sexleksakerna för värmestrumpor, skriver 9gag.

Den här minst sagt pinsamma händelsen utspelade sig i Japan. Den 21-årige mannen bor hemma där hans älskade farmor också huserar.

Hittade sköna ”värmestrumpor”

21-åringen hade, av misstag, lämnat sina två lösvaginor framme i hemmet.

Farmor kände sig frusen om fötterna och hittade då sonsonsens leksaker. Då de var två till antalet och hade hål i ena änden trodde farmor helt enkelt att hon hittat ett par värmestrumpor.

Vilket det pinsamt nog inte var.

Bildkälla: Twitter

Fick slita av dem

21-åringen fick dock syn på farmor i hennes nya ”strumpor” och fick helt enkelt förklara vad det var farmor hade satt på fötterna.

Bildkälla: Twitter

Tillsammans fick de kämpa ganska rejält för att lyckas få loss lösvaginorna från farmors fötter.

Bildkälla: Twitter

21-åringen visade sedan upp leksakerna på nätet och det är svårt att förstå hur farmor fick plats med fötterna i dem.

Bildkälla: Twitter

Man får nog anta att 21-åringen är mer noggrann med sina intima leksaker nästa gång – och att farmor kanske tänker efter en extra gång innan hon drar på sig ett par värmestrumpor hon inte känner igen!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här pinsamma misstaget!