Farmor hittar sköna, värmande strumpor – visar sig vara sonsonens intima sexleksaker

Att äga en sexleksak eller två blir allt vanligare i dag. Är det så att man lever utan en partner så behöver man ju, bokstavligt talat, ta saken i egna händer och försöka njuta så gott man kan även utan en partner.

Sexleksaker kan idag se ut på oerhört många olika sätt, beroende på vad – eller vem – de ska användas av. Därför är det inte alltid helt enkelt att känna igen en sexleksak när man får syn på en.

Särskilt inte om man är lite äldre och inte längre hänger med i de snabba svängarna. Det pinsamma ödet drabbade nämligen farmor och hennes 21-årige sonson, när farmodern misstog sexleksakerna för värmestrumpor, skriver 9gag.

Den här minst sagt pinsamma händelsen utspelade sig under förra veckan i Japan. Den 21-årige mannen bor hemma där hans älskade farmor också huserar.

21-åringen hade, av misstag, lämnat sina två lösvaginor framme i hemmet.

Farmor hittade ”värmestrumpor”

Farmor kände sig frusen om fötterna och hittade då sonsonsens leksaker. Då de var två till antalet och hade hål i ena änden trodde farmor helt enkelt att hon hittat ett par värmestrumpor.

Vilket det pinsamt nog inte var.

Bildkälla: Twitter

Fick slita för att få av dem

21-åringen fick dock syn på farmor i hennes nya ”strumpor” och fick helt enkelt förklara vad det var farmor hade satt på fötterna.

Bildkälla: Twitter

Tillsammans fick de kämpa ganska rejält för att lyckas få loss lösvaginorna från farmors fötter.

21-åringen visade sedan upp leksakerna på nätet och det är svårt att förstå hur farmor fick plats med fötterna i dem.

Man får nog anta att 21-åringen är mer noggrann med sina intima leksaker nästa gång – och att farmor kanske tänker efter en extra gång innan hon drar på sig ett par värmestrumpor hon inte känner igen!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här pinsamma misstaget!