Farmor raggade upp tonåring på sin sons begravning – nu ska de börja göra hårdporr: ”Njuter av vår relation”

Var, när och i vem man blir kär är ingenting man råder över själv. Man kan träffa sin livs kärlek var som helst, oftast när man själv minst anar det. Plötsligt står man bara framför en annan person och precis allting känns rätt.

För 76-åriga Almeda hände det på hennes egen sons begravning. Den då 72-åriga farmodern träffade Gary Hardwick, som då var 19 år gammal. Det slog gnistor direkt och idag är paret gifta.

Men nu har duon, 76 respektive 23 år gamla, bestämt sig för att ta sitt förhållande till nästa nivå – de ska nämligen börja producera porr med sig själva i huvudrollerna!

Almedas son Robert gick tragiskt nog bort endast 45 år gammal. Men på begravningen träffade Almeda på Gary, som hon blev störtförälskad i direkt.

Gifte sig efter två veckor

Paret var så säkra på sin kärlek till varandra att de skred till altaret redan efter två veckor tillsammans. Trots att det skiljer 53 år, och att Almeda har en sonson som är tre år äldre än Gary, mellan dem är deras kärlek starkare än någonsin.

– Vi pussas, ger varandra komplimanger och njuter av vår relation. När man verkligen träffar den rätte vill man aldrig vara ifrån varandra, säger Almeda till New York Post.

Almeda har tidigare varit gift, i 43 år, men beskriver sitt nuvarande äktenskap som mycket bättre.

– Jag var gift i 43 år men det var inte så kärleksfullt. Jag minns inga kramar eller kyssar, det fanns ingen romantik. Men nu är det som en virvelvind av kärlek, säger Almeda till New York Post.

Ska börja göra porr

I oktober förra året avslöjade paret att de ska börja göra porr tillsammans, på sajten OnlyFans. Där kan användare själva ladda upp vilket material de vill och sedan får de som vill betala en slant för att se det.

Materialet lär vara väldigt hett, då Gary beskriver sexet med Almeda på följande vis.

– Det är underbart, sexet överträffar mina vildaste drömmar. Hon är min drömkvinna och den fysiska delen av vår relation kunde inte vara bättre, berättar Gary för New York Post..

Vad tycker du om det här? Är det konstigt, eller gör paret helt rätt som följer sin vilja?

Tryck på DELA-knappen för att ge din syn på saken!