Fembarnsmamman är beroende av silikon – nu vill hon operera sin vagina: ”Vill bli oskuld igen”

Det finns väldigt mycket man kan säga om dagens skönhetsideal. Enligt rådande trend så ska man vara så ung som det bara är möjligt, trots att man hunnit fylla både 40 och 50 år.

Att åldras naturligt är idag väldigt omodernt, och många människor har tagit till sig av dessa budskap om ungdomligt utseende, mer eller mindre bokstavligt talat.

Självfallet är det upp till var och en hur man ser ut och vad man gör med sin kropp, så länge ingen annan kommer till skada av det. Men en av de som verkligen gör allt i sin makt för att se ung ut är amerikanskan Nannette Hammond. Fembarnsmamman är beroende av plastikkirurgi och vill nu operera sin vagina – för att hon ska bli ”oskuld” igen.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Nannette Hammond vill ingenting hellre än att bli en levande Barbie-docka – och snart är hon framme vid sitt mål.

Lagt fyra miljoner kr på operationer

Genom åren har Nannette spenderat över 350 000 pund, vilket motsvarar ungefär fyra miljoner svenska kronor, på sitt utseende.

Bland annat har hon förstorat brösten flera gånger, injicerat Botox och fyller med jämna mellanrum sina läppar. Nannette solar dessutom väldigt ofta solarium och har fasader på tänderna.

Men Nannette är inte klar med att förändra sin kropp. Just nu står en vaginaoperation högst upp på önskelistan.

– Vagina-operationen kommer att fullända min förvandling från människa till en plastig Barbie, säger Nannette till Daily Star.

”Vill bli oskuld igen”

Att plastikoperera vaginan har blivit allt vanligare på senare år, och ett ingrepp innebär oftast att man kortar och formar om de inre blygdläpparna.

Ingreppet tar mindre än två timmar att utföra och kostar drygt 30 000 kronor. Efter operationen så brukar patienten vara öm och svullen i några veckor efteråt.

För att utföra den här operationen har Nannette kontaktat doktorn som är känd som ”vagina-gurun” Dr Amir Marashi, som utövar sitt yrke i New York.

– Vilken kvinna vill inte ha en designer-vagina? Ungdomens källa börjar ju vid en ung vagina. Jag opererar mig så att jag kan bli oskuld igen, säger Nannette till Daily Star.

”Vill åldras med värdighet”

Trots att vagina-operationer som sagt ”fullbordar” Nannettes resa till en Barbie så har hon själv svårt att se sig själv sluta med operationerna.

Enligt Nannette själv är plastikkirurgin värd vartenda öre.

– Jag är självsäker, och vill åldras med värdighet. När tiden är inne kommer jag att göra ett ansiktslyft utan att tveka. Jag kommer att se ut som en Barbie tills jag är minst 70, troligtvis ännu längre, säger Nannette till Daily Star.

Vad tycker du om hennes förvandling? Tryck gärna på DELA-knappen för att ge din syn på saken!