Fiaskot: Fis-tävlingens deltagare var skitdåliga – ingen lyckades prutta på beställning

Fiaskot: Fis-tävlingens deltagare var skitdåliga – ingen lyckades prutta på beställning

För en tid sedan skrev vi om en fis-tävling som skulle anordnas i Indien den 22 september.

Det hela gick ut på att prutta mest högljutt och musikaliskt – och det skadade dessutom inte om de stank lite extra.

Det skulle dock visa sig bli platt fall. Ingen av de 20 deltagarna som dök upp klarade av att leva upp till förväntningarna.

Det är 48-årige Yatin Sangoi som är initiativtagare till den udda tävlingen som han fick under fredagsmyset med familjen.

– Jag pruttade högt när vi satt och kollade film hemma. De andra i min familj började skratta och sa att om det fanns en fis-tävling, så skulle jag lätt vinna den. Då slog det mig, berättade han för Ladbible när prutt-evenemanget blev vidare omskrivet.

Ingen var skicklig nog

Det var på en restaurang i staden Surat som tävlingen anordnades – och det fanns faktiskt prispengar att hämta hem. Inför den stora dagen tipsade Yatin Sangoi deltagarna om att äta mycket rädisor, bönor och kokt potatis. Allt för att bygga upp ett rejält lager gas.

Shutterstock

Det blev dock – tyvärr – ett fiasko, skriver sajten 9gag. Endast 20 av 60 anmälda deltagare dök upp – och av de här var det bara 3 stycken som vågade ta sig upp på scenen inför medierna och publiken. Det var dock ingen alls som lyckades pressa fram några imponerande gaser, enligt Navbharat Times.

Huruvida man kommer att testa att anordna en liknande tävling igen är än så länge oklart.

Att fisa är ju något av det mest naturliga som finns, så varför inte tävla i det? Jag kan tycka att det är ett ganska roligt sätt att avdramatisera en sådan här sak på. Bättre lycka näst gång, helt enkelt!

Vi känner nog dock alla någon som garanterat hade pruttat hem guldet i tävlingen! Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!