Flickvän har tröttnat på att pojkvännen aldrig friar – nu stämmer hon honom i rätten: ”Slösat bort 8 år”

Att gifta sig brukar många beskriva som den lyckligaste dagen i livet. Man får fira kärleken tillsammans med personen man älskar mest i hela världen och man får lova varandra evig trohet. Detta inför ett uppbåd av nära och kära.

Men det är också ett enormt stort steg att gifta sig, och ett beslut som kräver mycket eftertanke – något som kan ta tid. Men att ta för lång tid på sig kan straffa sig.

Det fick 28-årige Herbert erfara. Hans 26-åriga flickvän sedan åtta år, Gertrude, tröttnade på att han aldrig friade – och har nu stämt Herbert, skriver The Mirror.

Gertrude Ngoma, 26, och Herbert Salaliki, 28, bor i Zambia. De har varit tillsammans i åtta år och har ett lyckligt förhållande – bortsett från en sak.

”Slösat bort åtta år av mitt liv”

Herbert vägrar att fria. Gertrude har väntat och väntat på att hennes älskade pojkvän ska gå ned på knä och ställa den efterlängtade frågan, men förgäves.

Bildkälla: Shutterstock

Det har fått Gertrude att ta till drastiska åtgärder, hon har nu stämt sin pojkvän, som hon även har ett litet barn med.

Framför en domare har nu Gertrude krävt att Herbert ska förklara sina avsikter med förhållandet.

– Han har slösat bort åtta år av mitt liv. Han har aldrig varit seriös. Det är därför jag tog med honom hit till rätten, jag förtjänar att veta hur vi ska gå vidare med vår framtid, säger Gertrude enligt The Mirror.

Inte fått tillräckligt med omtanke

Varför har då Herbert inte friat ännu? Enligt The Mirror så ska ha Herbert ha förklarat i rätten att han helt enkelt inte har råd med bröllop just nu.

Herbert påstår sig även vara lite osäker på relationen för tillfället, då Gertrude inte visat honom särskilt mycket uppmärksamhet och omtanke på senaste tiden.

Domen då? Domaren har föreslagit att paret borde sätta sig ned och prata, istället för att göra upp i rätten.

Bildkälla: Shutterstock

Förhoppningsvis löser det sig för paret!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se hur det kan gå om man väntar för länge med att fria!