Flickvän rusas akut till sjukhus efter vulgära sexakten – läkarens unika upptäckt får forskare att häpna

När lusten tränger sig på, så är det många gånger svårt att hejda sig. Om läge dessutom uppstår så är det mycket som ska till om man ska kunna undvika lite snuskande. I alla fall om ens partner känner samma sak.

Ibland kan det dock att vara bra att tänka efter en extra gång. Är det verkligen läge? Är kusten klar?

Om man hoppar i säng utan att närmare eftertanke, så kan det lätt uppstå knepiga situationer. Givetvis är det underbart med passion och sex, men det gäller också att vara försiktig.

 

Det blev ett spanskt par nyligen varse, enligt The Mirror. Deras berättelse är inget för den pryda, så vi slänger ut en liten varning här och nu!

Fick en allergisk reaktion

En 31-årig kvinna och hennes ett år äldre pojkvän hade haft en minst sagt passionerad stund hemma hos sig. Sexet hade avslutats med att kvinnan tillfredsställde sin kille oralt – och när han kom så hade flickvännen valt att svälja satsen.

Strax därefter fick tjejen vad som verkade vara en allergisk reaktion med bland annat illamående och vissa andningssvårigheter – och man begav sig omedelbart till sjukhuset.

Pexels

Där uppgav 31-åringen att hon inte hade ätit något udda eller frångått sina vardagliga rutiner. Kvinnan, som är allergisk mot penicillin, hade inte heller tagit någon form av medicin, skriver tidningen.

När läkarna hade undersökt det hela mer noggrant framkom det att killen hade öroninflammation – och därför regelbundet tagit just penicillin den senaste tiden. En dos hade intagits 4 timmar före sexet med flickvännen.

Shutterstock

Händelsen är unik

Senare kunde läkarna därmed konstatera att den allergiska reaktionen berodde på att hon svalt pojkvännens sats som alltså påverkats av penicillinet. Ni behöver dock inte oroa er – efter några timmars observation kunde kvinnan lämna sjukhuset och hon ska nu må bra.

Susana Almenara, som lett arbetet med en rapport som involverar händelsen för British Medical Journal, säger enligt The Mirror att incidenten är unik:

– Det är första gången vi hör om en allergisk reaktion hos en kvinna efter att hon haft sexuell kontakt med en man som tagit den här medicinen. Vi uppmanar nu till försiktighet – extremt små doser i sperman kan leda till kraftfulla reaktioner, berättar hon och tipsar om att man för att vara på säkra sidan kan använda sig av kondom.

Det gäller att vara försiktig även när lusten tränger sig på! Tryck nu på Gilla eller Dela för att skicka vidare det här viktiga budskapet till dina snuskiga vänner!

 

Läs mer om...