Flickvän ska fria med Kinder-ägg under sexakten – då går det inte alls som hon tänkt sig

Alla som någon gång har friat till en annan människa vet att det ofta föregås av mycket planering, nervositet och fixande. Givetvis vill man att det ska vara så romantiskt som möjligt och att stämningen ska vara perfekt. Inget får gå fel.

Att få ett ja-svar är så klart det allra viktigaste, men om man bortser från det så brukar många vilja kunna se tillbaka på frieriet som ett av de mest minnesvärda tillfällena i ens liv.

Det ska liksom vara något speciellt att kunna berätta om för barn och barnbarn.

Medan somliga väljer mer traditionella tillvägagångssätt så finns dock även de som försöker sticka ut så mycket det bara går. Det brukar innebära vissa risktaganden – och då går det inte alltid riktigt som man tänkt sig.

Det är läkaren Adam Kay som skrivit en bok i vilken han främst avslöjar de mest underliga fallen han varit med om under sin tid som doktor. Givetvis förblir alla patienter anonyma, men hans berättelser har fått stor uppmärksamhet, vilket The Mirror har skrivit om.

Den anekdot som kanske höjt flest ögonbryn handlar om ett frieri som gick helt åt skogen.

Det var den 29 februari, alltså under ett skottår, som en flickvän bestämde sig för att fria till sin kille. I vissa länder har det under det här sällsynta datumet blivit som en tradition att just kvinnor tar tag i frieriet.

Skulle fria i sängen

För att sätta lite extra krydda på det hela så valde kvinnan att placera ringen inuti ett klassiskt Kinder-ägg. Man får nästan anta att det var parets gemensamma favoritgodsak. Men inte nog med det – flickvännen valde dessutom att föra in godisägget i sin vagina.

Tanken var att hon skulle förföra sin pojkvän och leda in det hela till en sexakt och att hennes kille först då skulle märka ägget – och att hon sedan skulle fria där och då i sängen. En kärleksakt som övergick till ett romantiskt frieri, helt enkelt.

Paret på bilden har inget med den här berättelsen att göra. Bild: Shutterstock.

När det hela väl tog fart så satte dock katastrofen igång. Mannen märkte visserligen ägget, men då hade det fastnat efter att ha vänt sig horisontalt och gick då inte att få ut. Hur de än försökte, så var det kvar inne i kvinnans vagina.

Ensamma i världen

Det slutade med att paret fick bege sig till sjukhuset – och med hjälp av Adam Kay kunde de få ut Kinder-ägget. Kvinnan kunde då berätta om sina storslagna planer för pojkvännen.

Det hela slutade dock väldigt väl. Mannen sa ja till frieriet, men att säga att det hela gick som planerat vore nog att överdriva. Det man får lyfta, om man vill vara positiv, är att de lär vara helt ensamma i världen om att ha det här frieriet att se tillbaka på. Vi kan nog gissa att det dessutom bjudit dem på ett och annat gemensamt skratt.

Men det är när jag läser sådant här som jag är rätt glad för att jag var mer traditionell och enkel av mig när jag en gång i tiden friade till min fru.

Men var inte blyg nu, DELA vidare den här artikeln om du fick ett leende på läpparna! Eller tagga gärna någon som borde fria till sin partner inom kort – då kan ju detta fungera som inspiration!