Företaget ger sina anställda extra semesterdagar – för att onanera: ”En mänsklig rättighet”

Företaget ger sina anställda extra semesterdagar – för att onanera: ”En mänsklig rättighet”

De flesta chefer och arbetsgivare ser helst att deras anställda jobbar så mycket som möjligt, för att öka produktiviteten.

Men som med allt annat här i världen finns det undantag som bekräftar regeln.

Lelo är ett sådant företag. Lelo tillverkar och säljer sexleksaker och är med andra ord inte helt främmande för det här med onani.

Därför ger de också alla sina anställda fyra dagar extra ledigt per år – för att onanera.

De fyra lediga dagarna kallas för ”självkärlek” och själva syftet med de extra semesterdagarna är att de anställda ska få vara hemma och ta hand som sig själva sexuellt, skriver The Mirror.

Orgasm = lycka

Men initiativet är inte helt taget ur det blå.

Lelo utförde en undersökning där de frågade 2 000 britter av olika kön om vad som ger dem genuin lycka. Svaret?

78 procent av de tillfrågade svarade att deras främsta lyckomedel var orgasmer, oavsett om orgasmen inträffade med en partner eller på egen hand.

66 procent av de tillfrågade svarade även att deras produktivitet på jobbet ökade efter en orgasm, vilket Lelo verkligen till ta tillvara på.

Bildkälla: Shutterstock

”Mänsklig rättighet”

Lelo ser därför ett ypperligt tillfälle att kombinera nytta med nöje. De anställda får onanera och bli lyckliga, medan företaget ser ett uppsving i produktiviteten.

– Att vara sexuellt tillfredsställd är något vi anser vara en mänsklig rättighet, som dessutom är helt gratis. Efter att ha sett resultaten från undersökningen så kan vi med glädje erbjuda våra anställda de här fyra dagarna extra ledigt för att bara njuta. Förhoppningsvis kommer även vi som företag att se positiva resultat av detta, säger Rachael Nsofor, en talesperson på Lelo.

Vilket underbart företag som värdesätter sina anställdas välmående på det här sättet!

Tryck nu på DELA-knappen så att svenska företag kan ta efter!