Kinesisk forskare upptäcker ny, mystisk djurart – tittar närmare och inser pinsamma jättetabben

Saker och ting är inte alltid vad de verkar. När man stöter på något till synes nytt så gäller det att ha ett öppet sinne och inte genast dra förhastade slutsatser. Annars kan man hamna i jobbiga situationer och göra det extra svårt för sig.

Så vare det för invånarna i en kinesisk by för en tid sedan. När man grävde vid havet så trodde man sig ha stött på en unik, helt ny typ av planta eller ett sällsynt djur.

Folket var till en början inte alls säkra på vad det var – men när det kablades ut via TV skulle det snart framgå vad det egentligen var som man hade hittat.

Det var invånarna i en liten kinesisk by som grävde vid kusten. När man nådde hela 100 meters djur på stötte man på något som skulle chocka alla. Det var ett objekt som man aldrig hade sett innan – och som beskrevs som ”slemmigt och köttaktigt”.

Efter den sällsynta upptäckten kom TV till platsen – och inte heller de visste helt säkert vad det var som man hade hittat. De mätte objektet till 19 centimeter och till en början trodde invånarna att det var en planta som man stött på.

Youtube

Sedan började man fundera på om det kunde vara ett speciellt djur då ”saken” såg ut att ha läppar på ena sidan. Man kunde även konstatera att objektet var ihåligt i mitten. Även forskare och biologer var med i hela processen, men inte heller de kunde reda ut vad det faktiskt handlade om.

Rejält missförstånd

Senare – efter mycket om och men – skulle det dock framgå vad det egentligen var som man hade hittat.

Det var en så kallad ”lösvagina”. Alltså en 19-centimeters sexleksak för män. Att den hade två ändar berodde på att objektet hade både konstgjord ”vagina” och ”anal”. Det var alltså en ”två i ett”-lösning.

Youtube

Troligen var det någon som köpt den, använt den och sedan försökt gräva ner den. Naturens krafter har sedan skickat ner lösvaginan till det rejäla djupet, tror man.

Ändå lite roligt att man valde att behandla objektet som en unik planta, eller ett sällsynt djur. Med facit i hand får det nog anses vara någon form av motsats. Snacka om missförstånd!

Nedan kan du se det kinesiska TV-inslaget med engelsk textning!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/789he-8T_-E” /]

Snåla inte nu, DELA vidare om du fick dig ett leende av detta missförståndet!