Forskarens slutsats: Det finns 4 olika penisar i världen

Forskarens slutsats: Det finns 4 olika penisar i världen

I vår värld finns det flera miljarder penisar. En del är stora, andra små, somliga är krokiga, andra raka. Det där är givetvis inte det viktigaste i som finns, men för oss män så är det i alla fall en kär ägodel som man givetvis värnar om.

Men visste du att det endast finns 4 olika sorters penisar? Det hävdar i alla fall doktor David Shusterman, en riktig expert på området.

Han är en urolog och kirurg bosatt i New York – med specialisering på det manliga könsorganet. För en tid sedan berättade han för sajten Buzzfeed:

– Penisar kommer alltid se olika ut – oavsett om man har erektion eller inte.

Handlar helt om formen

Det visste ni kanske redan, men David Shusterman har genomfört en studie i vilken han kom fram till att det finns 4 olika sorters manslemmar.

Det ska dock poängteras, menar han, att detta inte alls har att göra med storlek eller omkrets – utan helt om formen.

Vilken av dessa penisar har du, eller din partner?

”Storhuvudet”

Vilket fint namn! Enligt Shusterman så har cirka en femtedel av världens män den här typen av penis. Namnet kommer från att ollonet rent storleksmässigt avviker ganska mycket från resterande delen av penisen. Det är alltså större, precis som bilden illustrerar.

”Den krokiga”

Den här penisen kan vara böjd uppemot 30 till 60 grader. Är lemmen böj extrem så kan det röra sig om ”Peyronies sjukdom” – och om man har svårt att utföra ett samlag, eller om det ofta uppstår smärta, så bör man samtala med en läkare.

”Den kurviga”

Mellan 10 och 20 procent har den här penisen. Den kurviga, som den kallas, har en lättare böjning – och det har ofta att göra med ligamenten i snoppen.

”Det grova skaftet”

Den här penisen är, för att tala klarspråk, riktigt grov! Skaftet är dessutom avsevärt större än ollonet, precis som bilden nedan visar.

Vågar du dela med dig av vilken penis du har?

Dela annars vidare den här artikeln för att reda ut hur det ligger till hos dina vänner! Sådant här är ju faktiskt inget att skämmas över!