Fräck tjuv stjäl Toms paket på verandan – 40 sekunder senare får idioten precis vad han förtjänar

Tyvärr finns det många människor som har otroligt svårt att skilja på mitt och ditt.

Själv anser jag att det bästa är att polisen får ta hand om brottslingar, men jag kan faktiskt inte låta bli att le brett när jag får se hur den här privatpersonen (nedan) tog klockren revansch på en ständigt återkommande tjuv.

Mannen bakom videoklippet, Tom Mabe, visste att det cirkulerade en bov i bostadsområdet som på senare tid gjort livet surt för både honom och grannarna.

Tjuven började smyga fram och ta olika paket som budfirmor lämnat utanför dörren. Så Tom bestämde sig för att en gång för alla ta idioten på bar gärning – och kokade ihop en genial plan.

Tom installerade en övervakningskamera fram på huset och packade sedan ihop ett alldeles speciellt paket som han hoppades att tjuven skulle uppmärksamma och roffa åt sig när det verkade som att ingen var hemma.

Tickande bajsbomb

Det mystiska paketet hade han dock fyllt med bajs – och dessutom hade han sett till att innehållet var tidsinställt på att explodera 40 sekunder efter att det plockats upp.

Tjuv
Youtube

Som ett brev på posten dök tjuven upp, joggade fram till verandan, hämtade paketet och skyndade sig tillbaka till sin bil – helt omedveten om att han i själva verket bar på en tickande ”bomb” som snart skulle täcka hela bilens insida med bajs.

Kolla in Toms klockrena revansch i klippet här nedan! Tjuvens panik i slutet av klippet får en faktiskt att må bra inombords!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/TQmlUAIbcXA” /]

Tycker du också att den här tjuven fick vad han förtjänade? Dela då vidare detta!