Främling ber Emily bära svart klänning på första ”dejten” – får sitt livs chock när det avslöjas varför

Att gå på dejt med någon för första gången är alltid lite speciellt.

Många gånger är det nervöst och det kan vara problematiskt att hitta något att göra som båda trivs med och som gör att man ska slippa pinsamma tystnader.

Nu för tiden, när nätdejtande blivit så stort, känns det som att folk träffas mer än någonsin på det här viset. Jag känner själv flera par som funnit varandra med hjälp av appar och sajter – men själv är jag ganska glad att ha sluppit det där.

Speciellt efter att ha kommit över den här otroliga berättelsen…

 

Det är då en kvinna vid namn Emily som hade börjat skriva med en främmande man via den populära dejting-appen Tinder. Efter ett tag bytte de telefonnummer för att i stället SMS:a – och det dröjde inte länge innan mannen bjöd ut henne på en träff.

Det hela var upplagt för mys – och när mannen dagen innan de skulle ses bad henne att bära en svart klänning, så anade Emily att det var en spännande eller romantisk överraskning på gång.

Körde till begravning

Speciellt då mannen inte ville berätta skälet till sitt önskemål.

Dagen därpå plockade dejten upp kvinnan i sin bil och de hade ett trevligt samtal på väg mot den plats där de skulle stanna och förhoppningsvis lära känna varandra på riktigt.

Men när mannen snart svängde in på en begravningsplats och parkerade utanför ett kapell, så började Emily ana oråd. Mycket riktigt, så visade det sig att den här killen valt att ta med henne på en begravning, vilket bland annat The Mirror skrivit om.

Det var en av mannens äldre släktingar som hade gått bort. Emilys första tanke var att hon skulle fly – att sitta igenom en begravning på första dejten tyckte hon kändes lite väl udda – men det slutade med att hon stannade. ”Det kändes för sent att sticka”, skrev hon senare i ett SMS till en väninna.

Delat de roliga SMS:en

Under ceremonin blev mannen, enligt Emily, mycket känslosam och hon fick hålla honom i handen som stöd. Senare fick hon dessutom hälsa på mannens familj som då berättade att mannen nyligen gått isär med sin tidigare flickvän – och att de nu var glada att han redan verkade ha hittat en ny flamma.

Emily lät dock inte det hela bli någon långlivad affär, utan bad tämligen omgående mannen att köra henne hem igen. En inte alltför kvalificerad gissning är att det inte blev någon andra dejt paret emellan…

Nu i efterhand har Emilys kompis, som i sin telefon kallar sin vän för ”Bridget Jones”, delad med sig av de hysteriska SMS:en som vittnar om den minst sagt udda dejten! De är på engelska (Emilys text är i grått till vänster), men jag hoppas att du ska förstå det mesta.

Annars är dock det som vi skrivit ungefär det som framkommer i dessa meddelanden.

Tryck nu gärna på DELA för att vara en god vän och varna dina bekanta, så att de slipper råka ut för liknande dejter! Det kommer garanterat att uppskattas!