Frun tröttnar på sin ”använda make” – slår till med stenhård hämnd som han sent lär glömma

Vi kan nog alla tröttna på våra partners med jämna mellanrum. Om man hållit ihop en tid kan inte allt vara guld och gröna skogar jämt – som med allt i livet så går även relationer upp och ner.

Sedan finns det olika sätt att handskas med tuffare perioder på. Somliga blir irriterade, andra mer tillbakadragna, men en tysk kvinna valde under julledigheten att ta det hela till en ny nivå.

Av det kreativare slaget, dessutom.

I en annons på auktionssajten eBay så sålde hon sin make – med ett utgångspris på motsvarade 180 svenska kronor.

Vissa väljer under den här tiden på året att sälja oönskade julklappar på nätet – men den 40-åriga kvinnan som ligger bakom signaturen ”Dorte L” på auktionssajten eBay valde i stället att sälja sin man.

Eller sin ”använda make”, som hon kallade honom.

Diskuterar gärna priset

Detaljen som väckt kanske störst uppmärksamhet i annonsen är att utgångspriset ligger på ynka 18 euro – motsvarade cirka 180 svenska kronor.

Frun hävdar i sin säljtext att hon ”tröttnat” och att hon efter 7 års äktenskap kommit fram till att de nog inte passar så bra ihop.

”Jag säljer honom gladeligen och diskuterar gärna priset. Något byte är dock inte intressant”, skriver 40-åringen i annonsen.

Väldigt positiva reaktioner

Enligt tidningen Hamburger Abendblatt ska kvinnan fått massvis av svar – men däremot inget konkret bud. Troligen för att de flesta insåg att det hela skulle tas med en nypa salt – och att mannen i själva verket skulle få sig en spark i baken snarare än bli såld.

– Annonsen fick väldigt positiva reaktioner. Jag ville inte skapa något drama, det här var mest på skoj, säger kvinnan till tidningen.

Har du någon gång funderat på att sälja din partner? Eller tycker du att det här var en helknasig idé? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln till dina vänner! Det kanske kan bli en bra varning för alla lata makar där ute?